Leave a message about your tour with escort girl here

Reviews from: Girl name:
Search

Read all escort reviews


2020-01-28 Client: topless
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-01-28
Cost:TL 1100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Lolla ile bugün görüştüm ama ne görüşme, baştan sona fantastik geçen bir görüşme oldu, bir kere kız genç ve çok güzel ikincisi çok seksi vücudu resmen bir şaheser, soyunduğunda bunu daha iyi anladım çünkü doğal göğüslerini ve harika poposunu görünce bayılmıştım resmen, kukusunu traşlamıştı ve iç çamaşırını çıkarınca o tatlı yanakları görünce de mest olmuştum. Bal dök yala tadında pürüzsüz ve doğal bir vücuda sahip, gözleri renkli ve ateşli bakıyor, dudaklar ise tam emmelik özellikle o dudakları saksoda hissetmek büyük bir mutluluk.


Özetle her açıdan müthiş geçen bir görüşme oldu benim için ve şimdiden bir sonraki buluşmanın da hayalini kurmaya başladım. Mekan Anadolu yakasında, görüşme öncesi özel talepleriniz olursa iletmeniz gerekiyor mesele ben bir dahaki sefere bu güzelliği sekreterim olarak jartiyerli isteyeceğim ve dosyaları odama getirmesini söyleyeceğim sonrası da malum zaten :) bence Lolla stres atmanın, rahatlamanın en doğal ve en kolay yolu çünkü hotelden çıktığımda resmen bacaklarımı hissetmiyor ve uçuyordum.
2020-01-28 Client: lulum
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-01-28
Cost:TL 1300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Katy son zamanlarda buluştuğum en güzel kızlardan birisi. Gözlerine bakarken mest oluyorsunuz, tenine dokunduğunuzda tüyleriniz diken diken oluyor ve erkekliğiniz uyanmaya başlıyor ve o güzel dudakları, dili vücudunuzda hissetmek sizi bu dünyadan alıp başka dünyalara götürüyor evet Katy ile bir saat geçirmek çok güzeldi. Seviştiğimiz ve seks yaptığımız zamanların dışında onu izlemekten bile büyük keyif aldım, onu baştan aşağı süzerken bile tahrik olduğumu hissettim. Bir saat boyunca benimle ilgilenmesi, sevdiğim fantezileri ve pozisyonları sorması gerçekten çok hoştu ve anal seks konusunda da bana müthiş hazlar yaşattı, bu yüzden kendimi bir eskortla beraber gibi değil, kız arkadaşımla beraber oluyormuş gibi hissettim. Böylesi ne gelmiştir ne de görülmüştür, tatlım sen bir harikasın ve umarım yeniden seni görebilirim... Öpücüklerimle love
2020-01-28 Client: Seks Lord
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-01-28
Cost:TL 1100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
What a special girl... Yes Lolla is an angel and she is very sexy girl with her special body. Hairs, eyes, face, lips, tits, ass and everything perfect.

I had a wonderful time, I really enjoyed her company but also the conversation. She is so beautiful and beneath that beauty she is extremely intelligent , deep thinking and kind hearted. I found this most attractive. Her eyes just drew me in, mesmerising!

There is nothing I can say that hasn't already been said in previous reviews so I'll just say thank you for a beautiful moment Lolla.
2020-01-28 Client: kingfun
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-01-28
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
One word is perfect. She has lovely eyes, perfect skin. I want to her again as soon as possible. I think i am in love with her. I will see you again Bella ;)
2020-01-28 Client: mertmetin
: 1.0
: 1.0
: 1.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-01-27
Cost:TL 900
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
arkadaşlar ben gittim karum avm nın arkasındaki lüks otelde otel girişi güzel sıkıntı yok ama kız çok kötü ağzına alma yok öpmek yok pozisyon yok herşey çok kötüydü sakın gençliğine aldanmayın sekste sıfır çok kötü hayatımın en büyük pişmanlığını yaşadım sakın gitmeyin garanti pişman olursunuz
2020-01-28 Client: Kongo
: 7.5
: 7.5
: 5.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-01-28
Cost:TL 800
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
kiss 7/10
lips 9/10
face 8/10
tits 4/10
legs 7/10
ass 7/10
skin 8/10
sympath 8/10
attitute 8/10
oral services 7/10
age estimate : 22

I am not a guy who only uses 0s or 10s at voting. I will not give high scores like 8-9 if she is really not perfect. Please consider according to this criteria.
2020-01-28 Client: mr-goodguy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-01-28
Cost:$ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Beyler, mükemmel bir kadın, havaya sokarsanız, yapmayacagı yok, otel sorunsuz, oda temiz, kadının hijyen anlamında en küçük bir sorunu yok, kendini vererek bu işi yapıyor, kesinlikle tekrar giderim, hepinizede tavsiye ederim
2020-01-28 Client: Oshepharun
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1,5 min
Meeting date:2020-01-27
Cost:TL 2500
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Best duo desem olya zaten efsane bide yanına mila bu nasıl bir his düşünün mila da en az olya kadar güzel ve bir tık daha ateşli bir kız , Rusça bir müzik açtılar ve eğlendiler beni kullandılar gibi baya neşeliydiler çok sıcak ve samimi bir buluşma swvişme yiğişme oldu, mika ile 3 defa görüştüğümden kanka sayılır Mila ilk oldu ama hep olucak dün gece bana duo yapalım mı Diyince önce hemen atladım 2 tane çok genç ve güzel hatun mika domalıp oral yaparken olyanın memeleri ağzımda kukusunu mınçıklıyorum bir yandanda diğer elim milanın memesinde ortalık karıştı neyse sırayla önce mila sonra olya ve sonra yine mika ile 3 atışla tamamladım süper di süper
2020-01-28 Client: Oshepharun
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1,5 hours
Meeting date:2020-01-27
Cost:TL 2500
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Best duo desem olya zaten efsane bide yanına mila bu nasıl bir his düşünün mila da en az olya kadar güzel ve bir tık daha ateşli bir kız , Rusça bir müzik açtılar ve eğlendiler beni kullandılar gibi baya neşeliydiler çok sıcak ve samimi bir buluşma swvişme yiğişme oldu, mika ile 3 defa görüştüğümden kanka sayılır Mila ilk oldu ama hep olucak dün gece bana duo yapalım mı Diyince önce hemen atladım 2 tane çok genç ve güzel hatun mika domalıp oral yaparken olyanın memeleri ağzımda kukusunu mınçıklıyorum bir yandanda diğer elim milanın memesinde ortalık karıştı neyse sırayla önce mila sonra olya ve sonra yine mika ile 3 atışla tamamladım süper di süperwinkedwinkedwinkedwinkedwinked
2020-01-28 Client: dingin
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-01-28
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Ankara'da yaramazlık yapmak isteyenler hiç düşünmeden tercih edebileceği bir kız, ilk bakışta çok güzel ve çok masum olmakla birlikte yatağa geçince bir anda pantere dönüşüyor ve erkeğine yapılmadık güzellik ve fantezi bırakmıyor, görüşme sonrasında iyi ki yapmışım iyiki bu güzeli ziyaret etmişim dememi sağladı, bu yüzden kendine büyük bir teşekkürü de borç biliyorum. Hafif çekik gözleri, tatlı göğüsleri ve içinde olmaktan büyük keyif aldığım super poposu ile harika bir güzellik, kaçmaz kaçırılmaz. Umarım çok güzel ayrılmadan önce tekrar yakalayabilirim. Öpüyorum seni tatlım
2020-01-28 Client: zengarden
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-01-28
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
She is real porn star and I was very curious about her, finally I met this beautiful star Sasha and I am really happy of my decision. She is looking amazing with her perfect body; face, tits and ass lovely. I love the meeting which you meet a beautiful woman (body and soul) have some laughs and relax. Definitely on my favorites and definitely will be back and maybe for longer. I literally enjoyed every minute and I felt myself like a pornstar too :) Amazing kisser / oral/ GFE / personality / everything

Thank you my super star =) hope to see you again soon
2020-01-28 Client: Heyecan
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-01-28
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Ohhh my goodness, what a stunning young lady we have here. I was met at the door by this Russian Delight. She is definitely the girl in the picture. Nothing was a problem for her all favourites were on the menu. Her face, tits and ass are very special, I've never seen like this kind of body before. She just loves what she does and loves a bit of fun. Treat her well lads hopefully she will hang around much longer because it's her first time in Ankara. Thanks babe I'll definitely see you again.
2020-01-28 Client: hayatimseks
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-01-28
Cost:TL 1100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Soğuk bir kış günü içimi ısıtacak ve beni zevkten uçuracak bir kız arıyorum, sitede geziyorum derken bir baktım Lolla'nın profilinde resimlere tıklıyorum, yalnız bu güzelliğe bakmaya doyamıyorum hemen randevuyu ayarladım ve hotele doğru geçtim, kapıyı resimlerdeki güzel açınca derin bir ohhh çekerek odaya girdim ve bir saat boyunca bu güzellikle beraber yaşayacaklarımın heyecanını hissettim. Lolla'ya ilk baktığınızda gözlerinde hapsoluyorsunuz çünkü çok güzeller, sonra kucağıma oturduğunda o güzel nefesini hissettiğimi ve dudaklarını dudaklarımda tattığımı biliyorum, sonrası ise unutulmaz bir oral ve harika seks pozisyonlarıyla bezenmiş bir resital, bu kız hem güzelliği hem sevişmesi hem de performansı ile bende büyük bir etki bıraktı ve şu ana kadar görüştüğüm en güzel kızlardan birisi olma şerefine ulaştı, gerçekten çok ayrı ve yegane bir güzellik... Randevunun bitmesi ve onun yanından ayrılmak ise bir saatin en zor kısmıydı, beni bıraksalar orada onunla yaşamak isterdim :) kendine iyi bak tatlım.
2020-01-28 Client: savasc
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-01-28
Cost:TL 1200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Olya ile görüştüm. Gayet güzel, genç, temiz, enerjik ve pozitif bir hatun. Fotoğraflar gerçek ve hemen hemen birebir aynı. Otel ve oda problemsiz.otel en bilinen notka otel pnt. BJ çok iyi, derin ve ıslak. Göğüsler diri, ten güzel, doggyde duruşu ve o pozisyonu sevmesi ve devam etmesi baya iyi. İngilizce anlaşmakta problem yok ama gevezelik de yapmıyor. Çakallık peşinde değil. ajans sorun yok yardım sever dakik, .
Gayet memnun ayrıldım, tavsiye edilir.winkwinkwinkwinkwinkwinkwink
2020-01-28 Client: asiladam
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-01-28
Cost:TL 1400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Bir kadın bu kadar mı güzel, bu kadar mı özel olur anlatamam. Alison ile geçirdiğim bir saat benim için bu dünyadaki en özel anlardı diyebilirim. Yüzü bebeksi, vücudu afet, göğüsler ve kalçalar da muhteşem, poposunu o kadar beğendim ki ayrıca anal servisi de almak durumunda kaldım insan becermelere, dokunmalara doyamıyor o güzelliğe. Avrupa yakasında güzel bir hotelde kalıyor ve ortamda çok güzel. İyiki böyle güzel kızlar var çünkü insan tüm dertlerini unutuyor ve kendinden geçiyor, yaşattığın tüm güzellikler için teşekkür ederim Alisoncum, umarım bir gün tekrar görüşme imkanımız olur, seni asla unutmayacağım.
2020-01-28 Client: siyahpanter
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-01-28
Cost:TL 1100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I was looking Lolla profile for a few days before but never got to see her because of my busy schedule. I did finally get to see her today and I think was worth the wait.

She is incredibly sexy with a perfect body, tall height and beautifully skin.

It's nice again to meet someone who can make me feel right at home and the whole experience so relaxed and not rushed.

I can't forget our meeting, it was unforgettable because she was very good like my girl friend. I hope I can visit Lolla again. Thank you my honey.
2020-01-28 Client: regular_client
: 7.0
: 8.0
: 8.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-01-27
Cost:TL 1000
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
Bu sefer yorumu iki parçaya bölmekte fayda var. Öncelikle ajans kısmını anlatalım. Aslında ajans bildiğimiz sevdiğimiz PRIDE. Dolayısıyla ajans kısmında bir sorun yok :)
İkinci kısım da kızımızı anlatalım. Bu kızı uzun zamandır görüyordum, yazılan yorumları da okudukça gözümde fazla büyüttüm sanırım. Öncelikle dış görünüş üzerinde bireyler varken iyi ama tamamen soyunduğunda hem göğüsler hem de karın bölgesindeki deformasyonları görüyorsunuz. Bazı yorumlarda göğüsler yerçekimine yenik düşmüş vs yazmışlar. Bence çok nazik davranmışlar, bildiğin pörsümüş. Cildi güneş veya solaryum kaynağını bilemem ama çilli ve öyle bebeksi vs değil.
Servislere gelecek olursak, bilmiyorum yorgunuydu veya beni mi beğenmedi ama kendini yatağa atıp beklemeler, hatunu canlandırmak için benim uğraşmam vs vs çok canımı sıktı. Bir ara gerçekten topları yalamalı ıslak ıslak güzel bj yapmaya başladı ama onda da bir müddet sonra yoruldum dedi bıraktı.
Bunca senedir bu sayfayı kullanıyorum. Çok sayıda hatunla görüştüm; dolayısıyla kendimi nasıl hazırlamam gerektiğini biliyorum. O noktada bir kaygım yok. Bu yüzden de bu görüşme beni pek tatmin etmedi. Keşke bu ajansın Bella diye bir kızı var ona gitseymişim.

Görüşme sonucu ajansa da yazdım; kötüydü diye... Sağolsun dinledi kızla konuşacağım dedi. Bunu diğer ajanslar pek yapmaz. O yüzden PRIDE candır ;)
2020-01-27 Client: PARKER123
: 8.0
: 8.0
: 8.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-01-27
Cost:TL 1000
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Only one allowed
Photo:Not that girl
Sweet and good girl but photos is not real. Age more than 30 not 23. Should be use photos of you

Not: foto gerçek değil veya eski . Yaş bilgisi doğru değil
2020-01-27 Client: Timurlenk
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-01-27
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Minyon tipli, güzel yüzlü pürüzsüz beyaz tenli özelliklere sahip genç hatun. Fakat bunların hepsi bi yana, popsu bir başka yana. Sırf o popoyu görmek için bile gidilir. Taş gibi diri acayip seksi bişey. Kız gayet iyi niyetli işini yapıyor, kaçak dövüşmüyor yani, çatır çatır sevişiyor.
Memnun kaldım, arkadaşlara tavsiye ederim
2020-01-27 Client: perastikos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Nicosia
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-01-27
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Bianca, what a woman!!!
she is amazing, lovely smile great natural breasts sensitive nipples tha she likes to play with slowly.
Young tender silky skin! If she likes you she will give you an unforgetable experience. A true gfe!!!
Kudos Safari!!!
2020-01-27 Client: aomine34
: 8.5
: 8.5
: 8.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2016-07-15
Cost:€ 100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Selam pompacılar, eski topraklardan olarak eskilerden birilerini görünce ister istemez yorum yazma gereği duyuyorum. Biraz negatif yorumlardan ötürü hesabımdaki bir çok review yayınlanmıyor ama olsun.

Ablamız güzel diyebileceğimiz birisi, ilgisi de ortalama üzeridir. Yaşın üzerine tabi bi 8-10 ekk yapın. Aldığım hizmeti hatırlıyorum ancak bu fiyatlara değer mi derseniz direk gidin diyemem ama alternatif olsun size.
2020-01-27 Client: polatwinch
: 9.0
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-01-25
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Oh be nihayet iyi İngilizce konuşan bir kıza denk geldimde iki lafın belini kırdık, kaliteli bir kadın elbise ile ve hoş bir makyaj ile karşıladı, servisler muazzam, benim tek hoşuma gitmeyen benim gözüme balıketinden bir tık fazla geldi, doggyde benim aleti göremedim, resimlerdende zaten zayıf olmadığı görülüyor yani bir kandırmaca/aldatmaca söz konusu değil, dediğim gibi bu benim değerlendirmem bana öyle gelmişde olabilir, gitmek isteyen varsa gönül rahatlığıyla gidebilir, memnun etmek için elinden geleni yapıyor, süre takıntısı yok, illede genç, çıtır, skinny olsun diyenler gitmesin ama onun haricinde tavsiye ederim.

Dear Agni, thank you very much for your attitude during our meeting, you never looked at your phone, gave your attention fully to me, your dress, makeup, hygiene(which is the most important thing to me) was as its supposed to be like a high class women, thanks darling, wish you the best
Escort comment:
❤️
2020-01-27 Client: FreeMax
: 1.0
: 1.0
: 1.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Limassol
Meeting length:30 min
Meeting date:2020-01-26
Cost:€ 100
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Not that girl
It was worst experience ever. First of all it was different girl, about 35 years old. Because when we speak on the phone she promise to me everything, so i stay for 30 min thinking that i will receive all we were speak, at the end she didnt even want ti kiss. Sex was very very passive. She is not profesional at all.
2020-01-27 Client: Bumbblebee
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-01-18
Cost:€ 100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Yorumlar onemli arkadaslar , kötüyorum yazilanlara kesinlikle gitmiyorum, bu kizla ilgili yorum yoktu .A level diye gittim sikinti cikarir diye dündüm ama çikarmadi , iki postayi da arkadan nazlanmadan yedi , opusmeden kacmadi dilli gayet guzel , Cim dede agzina patladim hic sorun yok isteye isteye hepsini yapti ve anladigim kadariyla sizi begenirse tam konsantre sevisiyor iyi davranirsanizda cabasi . Sorunsuz hatun parasini hak ediyor . A level hatunlardaki genel problem iki postanin sadece bir tanesini arkadan izin verir digerini yaptirmaz bu nazlanmadan ikinciyide aldi ve uzun surdu cok zorlandi ama gene de sesi cikmadi takdir ettim , gonul rahatligi ile gidilebilir ????
Bu detaylarda yorumlar onemli ve mutlaka yorumlari okuyalim sevgili romalilar , yoksa bir sürü numara çekiyorlar ve sahsen ben süprizden hic hoslanmam ... Ajanstada sorun yok bu arada ...
2020-01-27 Client: Huqqa
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-01-27
Cost:TL 1200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Alttaki yalancı yorumu ciddiye almadım ve bugün Lusi'ye geldim, iyiki de gelmişim çünkü kız mükemmel ötesi güzel, gerçek bir çıtır gerçek bir afet love but güzellik ile bir saatin tadını çıkardım tabii. Özellikle yüz ve popo muhteşem bakmalara doyamıyorsun.wink

Gelelim sahte yoruma. Bu arkadaş indirim alamadığı yada ona özel randevu verilmediği için ajansa saldırmış resmen. Yahu odaya gittin ve dediğin gibi çıktı diyelim, teşekkür eder çıkarsın yani kaybedeceğin bir şey olmaz ama öyle değil çamur at izi kalsın. Lütfen yalancı yorumculara fırsat vermeyelim ve bu güzel kızların hakkını yemeyelim. Özetle her şey için teşekkürler Lusi, umarım tekrar görüşürüz
2020-01-27 Client: Sıcak Saatler
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-01-27
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Gerçekten çok seksi ve çok güzel bir kız, bunu görüşmemizin ilk saniyesinde anladım. Vücudun hatları, orantısı yani her şeyi tam istediğim gibi. Oralda çok iyiydi, seks sırasında ise kendiliğinden ıslanması beni arzulaması çok tahrik ediciydi. Harikaydın bebeğim :*
2020-01-27 Client: newsensation7878
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-01-23
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Öncelikle söylemeliyim ki kızımız fotoğraflarda ne görüyorsanız o, vucüt muhteşem zaten aktif spor yapıyormuş,cildine ayrı bir parantez değil paragraf açmak lazım,kıza dokunmak bile büyük zevk,poposuna zaten diyecek laf yok önceki yorumlarla birebir,son zamanlarda gördüğüm en tatlı kalçalar gram yağ yok kaymak gibi.
Gidin görün saniye düşünmeyin,servisler çok başarılı,en ufak kaçak dövüşme yok,ilgisi alakası 10 numara..Yüz güzellği kusursuz,Bu kızları sokakta göremezsiniz,görsenizde yaklaşamazsınız,yaklaşsanızda avucunuzu yalar dönersiniz,ajans beni hiç şaşırtmıyor iyi ki varlar..Thank u so much pride,and kiss u Briana love
Escort comment:
Thank you dear very much for your kind words. Brina's service is really 10 from 10, she is doing sport every day and keeping her body slim and fit. Come again to see this beauty and feel best relax in her nice company *)
2020-01-27 Client: petros
: 8.5
: 8.5
: 7.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-09-02
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Συνάντηση από όταν ήταν στο γραφείο.
ημερομηνία τυχαία δεν θυμάμαι.

Πολύ καλό μουνί αν αφαιρέσετε την λάμψη των φώτο. ελαφρώς πιο γεμάτο αλλά όχι χοντρη. για τα γούστα μου όμορφη με ωραίο γεμάτο κορμί.
Ελαφρώς αμήχανη και όχι απόλυτα ενεργή αλλά αξίζει να παρθεί και να ξαναπαρθεί.
ευγενική καθαρή όντως με μπάσα φωνή που δε με ενόχλησε και κωλάρα..

Θα ξαναπάρω και τώρα που είναι ανεξάρτητη
Όποιος πάρει σίγουρα δεν θα χάσει για μένα
Escort comment:
Thank you for your feedback, I will be glad to meet again)
2020-01-26 Client: Constantine29
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Corfu Kerkyra
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-01-26
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Olga is an angel. I had a perfect gfe and we even had a shower together. I almost fell in love with her and i will definitely see her again winksmile
2020-01-26 Client: kartokardos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Limassol
Meeting length:8 hours
Meeting date:2020-01-24
Cost:€ XXX
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
3hours at paphos and 5 hours at limassol

You dont need to think twice meeting her it was amazing :)

She did whanever i asked ... She Didn't steal my time , she didn't make me feel like is passive but she was energize to help me to feel happy with all her strenght .. not even 1 minute to be wasted .. she is really into this and she enjoys what she is doing ...

From the very first minute when i come in to her appartment she tried to seduced me very hard with cunning eyes .. kisses ... touches everywhere ... she tried to help me IMPROVE my sex so i can become a better LOVER thats was awesome! Giving amazing advices that i have never thought before.. with that cute , beautiful face of her wanted to punished her as a good Student .. yes we did it like this was different and my was Dream for a role playing and she said yes and get into the role immidiately :)

We talked about public sex and after that she turned on and we got a taxi while i was calling one she was blowjobing me ... after that we got in taxi and we were smiling and tried to touch each other with a sexy and romantic way... was awesome!

We returned to appartment we ete something for energy and without losing time sex on the coutch .. table ... chair ...

Massage with baby oil everywhere to relaxed each other bodies ... hugs all the time and kisses ...

She never tried to get me away because she was full booked all day and had a lot of appointments to do until the last minute she was with me and hugging me ... ( i had a girl for example that she was playing with her hair while i was trying my hardest in the past she never did anything like this she always tried to get better position so he can feel it etc.. )

I never felt like she was rushing things specially at the end ... she never lied about her services because she is bored etc..

So what are you waiting for? She is the best GIRL i have ever HAD in my life!!!! GO meet her now that is very snew to this business!

I recommend 1000% And eat well you will need it.. man... why i need to live from Cyprus... lucky bastards.

Thanks for your time ... Thanks you JOSHA for everything ... i will never forget this passion of you with me... for me you will always have a special place in my heart and memory .. i wish to remember me somehow but thats a childlish wish lol


2020-01-26 Client: Burak45
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-01-25
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Kızımız tam bir Rus güzeli, bütün özelliklerini taşıyor. Bembeyaz bir ten, bebek gibi bir yüzde zümrüt gibi renkli gözler ve dipdiri mükemmel bir vücuda sahip. Ama işin en zevkli kısmını oralda yaşattı bana, adeta benimkiyle aşk yaşadı, onu öpüp koklamaya doyamadı, ayrıca derin ve yavaş yavaş ağız hareketleriyle deli etti beni, o ustaca dil darbeleri de cabası. Dayanamadım ve ilk postayı ağzına bıraktım, hiç acele etmeden tamamen rahatlamamı bekledi öyle bıraktı. O muhteşem vücutla sek yapmakta apayrı bir zevkti zaten, anlatılmaz yaşanır.
Böylesine nadiren rastlanır
2020-01-26 Client: Profesor
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-01-26
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Fotolarda ne gördüysem o çıktı karşıma, ne yazıkki bu artık bir meziyet oldu, her ilana güvenemiyorum.
Ama bu sefer doğru çıktı. Kız beyaz tenli orta boylu dolgun memeli ki benim için ideal. Öpüşmede dilini kullanıyor ve uzun uzun ateşli öpüşmeye eşlik ediyor. Oral sekste başarılı geçti, derin ve ağırdan aldı. Seks sırasında ikinci postada çok geç boşalmama rağmen hiç sesini çıkarmadı, hatta değişik pozisyonlar önerip haz almamı sağladı..
Ankara’da birlikte olduğum en iyi kız diyebilirim, Verdiğim paranın hakkını verdi
2020-01-26 Client: trick
: 7.5
: 8.5
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-01-26
Cost:€ 130
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Απρόσμενα συμπαθητικό κορίτσι, συζητήσιμο και ενεργό στα καθέκαστα. Πέρασε όμορφα η ώρα με τις κλασσικές 2 βολές. Πίπα με καπότα γιατί δεν παίζω ακάποτο γενικότερα. Ευχάριστη έκπληξη σίγουρα σε σύγκριση με τις υπερκτιμημένες και κουρασμένες "μοντέλες" που έχουν κατακλύσει τον τόπο και δεν ανταποκρίνονται καν στις φωτογραφίες που αναρτούν. Απορώ πως περνάνε εγκρίσεις και verification. Ισως τη ξαναδώ αν προλάβω.
2020-01-26 Client: polatwinch
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-01-24
Cost:TL 1100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Hiç yorum olmadığı için şüpheyle yaklaşmıştım ama iyikide gitmişim, kız çok güzel sexte aktif sertede geliyor, hani sahte yorumcuların klasik yorumları varya
"Girer girmez üstüme atladı, boynuma sarıldı, öpücüklere boğdu,.."
Girer girmez değil ama görüşme esnasında hepsi gerçekleşti, tamamen sizinle ilgileniyor, süreye oynamadı, telefonuyla vakit geçirmedi, içki ikram etti, her türlü isteğime cevap verdi, İngilizcesinide geliştirirse mükemmel escort olur, çok memnun kaldım, ajansla iletişimde hızlı ve sorunsuz, sitenin daim üyeleri bilir P ile başlayan ajans hepimizin favorisi ama artık ciddi bir rakibi var
2020-01-26 Client: Kamasutra
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-01-26
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Sasha'nın bir porno yıldızı olduğunu görünce heyecanım daha da arttı ve hemen randevumu ayarladım, Ankara merkezi bir hotelde kalıyordu. Gerçekten super yıldızımız beni kapıda karşıladı ve içeri aldı artık kendi porno filmimin içinde Sasha ile başbaşaydım :) ondan sonrasını ise Sasha bir güzel halletti, harika bir oral resitali, seks fantezileri ve yüze boşalmalı bir final sahnesi... Ben neymişim be, istesem bir porno filminde oynarmışım diyerek hotelden ayrıldım gerçekten iyiydi.
2020-01-26 Client: o kalos o paikths
: 9.0
: 10.0
: 6.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:30 min
Meeting date:2020-01-26
Cost:€ 100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
the girl is very good in services , she is a bit heavier than photos but ok . she does not speak good English . very good blowjob , she does what you ask for .
2020-01-26 Client: jins13
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Malta
Meeting city:Saint Julian\'s
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-01-24
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
Great experience. Very Recommended. Spectacular looks, very tall and elegant. Very nice person and can have a good entertaining conversation too. Mentally and physically stimulating.
2020-01-26 Client: E_Natsu_D
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:30 min
Meeting date:2020-01-24
Cost:€ 100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
gencecik körpecik bir kız. fotolardan daha güzel. vücudu düzgün. çıtı pıtı bir kız. çok serte gelmeyebilir özellikle aleti büyük olanlar için. bu yüzden tercihiniz sert bir şekilde pse ise başka alternatiflere bakmakta fayda var ama gfe için ideal bir kız kesinlikle.

ajans zaten bilindik, işini en iyi yapan ajans. fazla birşey söylemeye gerek yok artık.
Escort comment:
Thank you very much for your kind words. Of course so young and fresh in this work ladies are not ok for pse but so perfect for gfe.We will be happy to help you with meeting pse girls ( just they will be older and more experienced). Will be nice see you again *)
2020-01-26 Client: yuksel1975
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:2 hours
Meeting date:2020-01-25
Cost:TL 2000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
İlona gencecik ve çok güzel bir kız, yüzüne bakarken içiniz eriyor, onun pürüzsüz tenine dokununca buharlaşıp uçuyorsunuz, resmen partnerini hipnotize ediyor ve onu etkisine alıyor bunu yanına vardığımda daha iyi hissettim. Resimlerdeki kızı aynen karşınızda bulmanızda çok büyük bir avantaj ve gerçek hali elbette çok daha etkileyici, öpüşmesi, oralı ve seksi ile benden her konuda beş yıldız almayı başardı :
????????????
çok güzel bir kız çok iyi bir performans, kaçmaz...lovelovelove
2020-01-26 Client: aquarius
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-01-25
Cost:TL 1100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Lolla, uzun boylu ve çok seksi bir kız, bugün kendisi ile sıcağı sıcağına görüşmüşken hemen yorumumu paylaşmak istedim çünkü benim için çok özel geçen bir görüşme oldu. Ajans organize çalışıyor, hızlı bir mesaj trafiği ile tüm detayları görüşme öncesinde öğrenebiliyorsunuz. Bu arada Lolla'nın tüm resimlerinin de gerçek olduğunu vurgulamalıyım, yorumun başında dediğim gibi uzun boylu bir kız, kapıyı topuklu ayakkabılar ile açtığında ve karşımda onu görünce ağzım açık kaldı açıkçası, super model gibi bir kız, uzun boylu ve seksi olunca insan içinden bunun hakkını nasıl verebilirim acaba diye düşünüyor tabii

Tabii bu güzel kız, bir o kadar da arkadaş canlısı ve mütevazi, yatakta ne isterseniz yapıyor ve fantezilerinize zevkle eşlik ediyor. Oral yaparken benimle göz teması kurması ve dilini kullanma şekli çok hoşuma gitti, sekste ise adeta sınır tanımıyor ve yatakta her türlü zevki size yaşatıyor, veee gözleri de gerçekten çok güzel, bir sonraki buluşmayı da iple çekiyorum çünkü güzelliği ile beni büyüledi. Boy, göğüs ve bacak oranı çok iyi, baktıkça sevişmek istiyorsunuz bu kızla. Özetle bir saate sığdırabileceğim en güzel deneyimdi şu ana kadar ve tekrarını yaşamak için de sabırsızlanıyorum. Teşekkürler Lolla


This website is an advertising and information resource, and as such has no connection or liability with any of the sites or individuals mentioned here. We ONLY sell advertisment space, we are not an escorts agency, nor we are in any way involved in escorting or prostitution business. We take no responsibility for the content or actions of third party websites or individuals that you may access following links, email or phone contacts from this portal.


Back to Top