Leave a message about your tour with escort girl here

Reviews from: Girl name:
Search

Read all escort reviews


2020-03-31 Client: qazzaq3461
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:30 min
Meeting date:2020-03-19
Cost:€ 100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Çok başarılı, özene bezene yaratılmış bir güzellik.az türkçe.Spor yaptığını belli eden bir vücut.iletişim iyi.doğal güzellik üzerine azıcık başarılı bir estetik müdahale ile daha da seksi olmuş. Efsane geri gelmiş gerçekten...
2020-03-31 Client: Erotik Adam
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-03-31
Cost:TL 1200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Lola gerçekten çok güzel bir kız, bugün hotelde onu gördüğümde doğal halini çok daha beğendim, çok saf ve duru bir güzelliği var ve muhteşem bir fiziği var. Hijyenine çok dikkat ediyor, hem görüşme öncesi hem de görüşme sonrası gerekli yönlendirmeleri yapıyor, odada duş ve temiz havlu her daim hizmetinizde oluyur.

Bir saatlik süreyi bu muhteşem fizikle ve harika güzellikle geçirmekle beraber, koca ve tatlı göğüslerinin arasına vermek ve dolgun poposuna girip çıkmak büyük bir keyifti, ne zamandır yapmayı istediğim fantezilerdi ve bugün Lola ile hepsi gerçeğe dönüştü, böyle bir güzellik böyle bir endam görmedim, yaptığı işin hakkını veren ender güzelliklerden birisi... Kaçmaz
2020-03-30 Client: Yuribear
: 8.5
: 9.5
: 7.0
Meeting country:Russia
Meeting city:Moscow
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-03-26
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I really enjoyed Melinda. She was great in bed. She is alse very beautiful, nice and well dressed.
I would highly recommend her and surely will meet her again when I will be back in Moscow.
EXCELLENT MEETING!!!
2020-03-30 Client: Softsheets
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Netherlands
Meeting city:Amsterdam
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-03-29
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
This was actually a Skype call, 2 30 minute calls on the 29th... a beautiful friendly girl.. I will definitely meet her in person if she comes to Amsterdam again.
2020-03-30 Client: gator
: 10.0
: 6.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Nicosia
Meeting length:30 min
Meeting date:2020-03-01
Cost:€ 80
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Overview: Very beautiful young girl. When you see her in person you will definetely want to have sex with her. Very nice young body. Sex with her is good. Negatives: Straight to blowjob and sex. Does not initiate any kind of touching or general foreplay. It feels like you are going to drive thru. Conclusion: Very promising young sex worker. If she improves then she will get 10/10 and of course more customers.
2020-03-30 Client: Arclich
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Izmir
Meeting length:6 hours
Meeting date:2020-02-15
Cost:TL 4500
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Hiç ummadığım güzellikte bir bayan ile karşılaştım. Sohbeti ve muhabbeti zaten uçurdu. Zamanın nasıl geçtiğini kavrayamadığım bir süreç geçirdim. Tam anlamıyla bir gfe yaklaşımı vardı. Uzun süredir tanışıyormuş, hatta uzun süredir beraber oluyomuş hissi oluşturdu. Anlatamayacağım güzellikte anlar paylaştım.
Performans için diyeck hiçbir sözüm yok. Ben hiçkimse ile bu kadar uzun bir ön sevişme yaşamadım. Ön sevişme öyle doğal gelişti. Müthiş ilerledi. İstediğim herşeye cevam veren sınırsız bir ön sevişme yaşadım. Hiç bitmeyecek sandım, hiç bitmesin istedim. Doya doya yaşamanın ne demek olduğunu yaşattı.
2020-03-29 Client: bambam
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Izmir
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-03-10
Cost:TL 1100
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
hatun gerçekten çok sempatik.konuşkan ve sıcak kanlı.her şey fizik vs değildir benim şahsi görüşüm.
gençliğinin verdiği enerjisi çok çok iyi her anlamda pozitif. kendisi anal da denedik. her ne kadar slow dese de dediğim tek şey I cant stop.. I cant slow.. :) böyle enerjik ve sempatik hatun bulmak bu devirde çok zor. tekrar görüşmek dileği ile
2020-03-28 Client: oguzhanyiilmaz
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-03-21
Cost:TL 1000
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Şunu söylemek isterim minyon ve tanrıça gidin pişman olmazsınız. Memeler orjinal kendisi tamamen orjinal otele gittim odanın kapısını tanrıça açtı ajans teşekkür ederim süekli gittiğim bir ajanstı yine mahçup etmedi :)
2020-03-28 Client: Onlyme73
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:2 hours
Meeting date:2020-03-27
Cost:TL 2000
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Alina Ankara'da kaliteli bir otelde kalıyor ve kendisi de çok kaliteli bir kız.
Misafiri olarak gittiğim odasının kapısını açtığında muhteşem görünüyordu!
Hayal ettiğimden çok daha güzel!
Pürüzsüz ve yumuşak bir cilt, hoş bir gülümseme ve nazik kişiliği bana kendimi çok iyi hissettirdi!
Bu güzel kız manken gibi inanılmaz bir vücuda sahip ve en önemlisi acele ettirmeden her istediğimi en iyi şekilde yaptı. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki hizmetlerini çok beğendim.
Sana mutlu ve güzel bir yaşam diliyorum.
Teşekkürler Alina love
2020-03-27 Client: dudaksever
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-03-27
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Bir eskort deneyiminden fazlasını yaşamak ve kız arkadaşınızla zaman geçiriyormuş gibi eğlenmek istiyorsanız Nomi doğru seçenek olacaktır. Ben bu ayrıcalığı yaşayan şanslı erkeğim. Genç bir kız, 170 boylarında, 55 kilo ve profilinde yazan tüm servisleri zevkle yapıyor, kondom kullanmadan oral yaparak erkeğini uçurabiliyor, 69, seans aralarında masaj, fantezilerinize eşlik gibi akla ziyan, çıldırtan fantezilere imza atıyor. İşini böyle severek ve seksi böyle isteyerek yapan birisini bulmak kolay değil, Nomi ile zaman geçirmek gerçekten büyük ayrıcalık, hotelin de merkezi yerde olması ve giriş çıkışların rahat olması bir diğer avantaj. Dünyalar güzeli Nomi ile yaşanan unutulmaz bir görüşmeydi, benim için best of the best... Tekrar görüşebilmek dileklerimle tatlım
2020-03-27 Client: salvador34
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-03-27
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Sarının en güzel tonu, gülüşün en güzel hali ve şu ana kadar gördüğüm en seksi vücut bu kızda. Bugün hotele vardığımda ve kapıyı açtığında sadece gülüşüyle bile etkisi altına aldı beni ve üstüdekileri çıkardıkça o gülüşler daha da arttı ve yerini ateşli bir sekse bıraktı, kesinlikle ödediğim ücrete değdi. Umarım ülkemize sık sık gelir ve bizi güzelliğinden mahrum bırakmaz, benim için unutulmaz bir görüşmeydi. Teşekkürler tatlım love
2020-03-27 Client: iyona
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-03-27
Cost:TL 1100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Şimdi aklınızdaki güzel kadın kavramını bir kenara koyun ve Lana'nın resimlerine tekrar bakın sonra da gidin onunla görüşün, ne demek istediğimi bu görüşme sonrasında anlayacaksınız ki ben bunu fazlasıyla anladım. Meğer hayatımda görmediğim güzellikler, tanımadığım kadınlar varmış, Lana resmen ufkumu açtı... O gözler, o bebeksi yüz ve sizi mest eden göğüsleri ile tam bir afet, eteğini sıyırırken poposuna bakmaya ise sağlam yürek lazım, o nasıl güzel bir popo anlatamam. Bir saat boyunca bu güzelliğin her cm2'isini yaşadım ve hayatımda tatmadığım güzellikleri tattım. Gerçekten çok özel, çok güzel ve elit seviye üstünde bir kız. Bir süre daha İstanbul'da olacak kaçırılmayacak bir güzellik.
2020-03-27 Client: Elitegentleman
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-03-26
Cost:TL 1000
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Alina çok güzel bir kız ve harika bir vücudu var. İnanılmaz derecede sıcakkanlı, çok doğal ve misafirperver. Alina ile tanıştığım için çok memnun oldum. Bir erkeği nasıl mutlu edeceğini çok iyi biliyor. Teşekkürler Alina. Umarım tekrar görüşürüz :-)
2020-03-26 Client: topless
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-03-26
Cost:TL 1100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Zerafet, asalet ve güzellik gibi tüm niteliklerin toplandığı bu güzel ile bir saat geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Gencecik yaşı, muhteşem teni ve harika vücudu ile bakmalara doyamıyorsunuz ve bir an olsun yanından ayrılmak istemiyorsunuz. Ödediğim ücrete ve onunla geçirdiğim her dakikaya değdi, kaçırılmayacak bir güzellik. love
2020-03-25 Client: brainy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:2 hours
Meeting date:2020-03-25
Cost:TL 2000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Evde oturmaktan ve porno izlemekten sıkılıp kendimi siteye attım ve dayanamayıp bu kızla bir randevu ayarladım. Otele geçtim ve resmen üstüne atladım bu güzelin, randevumu da uzun bir aradan sonra iki saat olarak aldım ve iyiki de almışım.

Bir kere kız çok hijyen ve kendine dikkat ediyor bu yönden hoşuma gidiyor, çok seksi giyindiği için daha ilk dakikalarda tahrik etmeye başlıyor erkeğini ve seks öncesinde vücut hareketleri ile kışkırtıyor. Bir saat boyunca porno filmlerdeki gibi becerdim Shakira'yı ve finali de tatlı yüzünde yaptım, uzun bir aradan sonra çok iyi geldi şlap şlap çıkan o sesler, inlemeler ahhhlamalar gerçekten özlemişim bunu, Shakira'dan sonra daha iyi anladım. Yaşattığı tüm güzellikler için bu güzele çok ama çok teşekkür ederim love
2020-03-24 Client: andyevrip
: 7.0
: 7.0
: 4.5
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Limassol
Meeting length:30 min
Meeting date:2020-03-23
Cost:€ 70
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
I visited this girl after calling her and I was told that in the price BJ without was included and when I got there she wanted extra for that service.
She was good so I can't complain I probably would visit her again.
Escort comment:
I apologize for the inconvenience and misunderstanding over the phone. I'm waiting for you next time.
2020-03-24 Client: Baboliii
: 8.0
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-03-02
Cost:TL 850
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
Geçen de yorum yazmıştım ne hikmetse silinmiş. Doğruları yazmaya devam. Tarihi salladım. Mekan alsancakta bir otel. İvy telefonda çok ciddi ve gergin. Buluşunca bir melek muhabbeti çok keyifli. Dürüst bir kız. Servisleri iyi sert seksi seviyor. Tesimlerinden daha tontiliş hatta kayda değer bir mikyar. Ama bizim millet sever böylelerini. Dediğim gibi ben safinans severim ama servisler başarılı. Ayrıca hiç süreyle işi yok 2 saate yakın sürdü görüşmemiz
Escort comment:
Pls stop to write wrong information. I don't remember our meeting, I remember all meetings. In previous comment you wrote different information bj was without condom in this review with condom, you wrote that here is real pictures, but here you put 30% photoshop. 30% photoshop? Check videos there are no any photoshop also in my selfies. In previous review it was CIM but with spits out, here is CIF. Why do you lie to people? And finally I didn't visit Izmir in March. Especially in my birthday which I spent in Istanbul with my friends. You are very big liar.
2020-03-24 Client: Burak0676
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:360 min
Meeting date:2020-03-23
Cost:TL 5000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Prenses ile harika bir gece geçirdim. şarap içtik, konuştuk, bu kız harika bir konuşmacı, iyi bir mizah anlayışı var, bir erkeğe mükemmel bir yaklaşım buluyor, yatakta çok hoş ve sıcak, temiz bir vücuda, iyi bir şekle sahip. bu kadın beni delirtti. Onun kişiliğine hayran kaldım. Hep sadece bu kızı istiyorum. Sabah beni nazikçe uyandırdı, kahvaltıda iyi vakit geçirdik, rahatlamak ve sex için ideal bir kız. hafta sonu için bir kız bulmak istiyorsanız, herkese bu güzel hanıma gelmesini tavsiye ederim.
2020-03-23 Client: Selcuk
: 9.5
: 9.0
: 8.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-03-21
Cost:TL 700
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Fotoğraflardaki kız, özellikle yüzü çok hoş. Servisleri ortalama seviyede, biraz acemilik, biraz isteksizlik. Fiyatına göre normal ama öyle abartılacak, hastası olunacak bir durum yok. Hazırsanız işinizi görürsünüz fakat öpsün oynaşsın havaya soksun yok
2020-03-23 Client: Selcuk
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-03-21
Cost:TL 800
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
Resimlerdeki bayan ancak fotoğraflar baya profosyonel. Biraz kimya meselesi mi bilmiyorum ama ajansın diğer kızlarından aldığım havayı alamadım. Şu eksikdi diyeceğim bi durum yoktu ama akılda kalan bir görüşme de olmadı.
2020-03-23 Client: Mario6969
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Nicosia
Meeting length:30 min
Meeting date:2020-03-22
Cost:€ 60
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Passive
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Thank you so much it was amazing experience real photos without Photoshop , perfect blowjob , very clean apartment and very nice communication! I will visit you again for sure!
2020-03-22 Client: jins13
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Malta
Meeting city:Saint Julian\'s
Meeting length:120 min
Meeting date:2020-03-22
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Kira is the sweetest lady I met in a long time.

Bestest sex ever. Great company very very clean.. fantastic experience.

I will MISS her a lot

Jins
2020-03-22 Client: Josef
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-03-22
Cost:TL 1200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Genç mi genç, güzel mi güzel Dasha ile bugün görüştük ve abartmıyorum son zamanlarda gördüğüm en güzel ve en seksi kızlardan birisiydi. Baştan sona kadar sürekli benimle ilgilenmesi, şakaları ile beni kışkırtması tam bir kız arkadaş deneyimiydi yani.
Bu arada mekanın güzelliği, seks öncesi ve sonrası duş imkanı olması, tvden gelen hoş bir müzik arka planında tam bir romantizm ve erotizm yaşadık, işini sevdiği ve keyif alarak yaptığı her halinden belli.
2020-03-22 Client: Fatih50
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-03-21
Cost:TL 1100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
SELAMLAR ARKADAŞLAR!DÜN BU MUHTEŞEM KIZLA BULUŞTUM.O GÜZEL KOKU HALA BURUMDE.BENİ KARŞİLADI İSTEDIĞIM GİBİ MİNİ ETEKLA İÇ ÇİMAŞİR GİYMEMESİNE RC ETTIM.MEMESI DİMDİK NATURAL VE ÇOK HASSAS.BİR KAÇ POZAYLA YAPTIK KIZ ISTEDIĞINI HER ŞEY YAPİYOR KAPRİZSIZ. KOMPLE SANA İPLER VERİYOR YAP NE İSTERSEN DOGGY DA TAMMM DİBİNEKADAR GİRDIM KIZ BAĞARARAK BOŞALDI VE BANA DONTU AĞZIYLA AMMAN BİTERDI,UÇTUM VALLA!!!!BİR KAÇ GÜNA BİR DAHA GİDERIM VE HERKEZI TAVSİYE KAÇİRMAYİN.aşağada amcklr için sadece ylnc yavşklk yapmm tvs edrm en baştan git tadina bak ondan sonra yalan yorumlar yaz!!SAĞOL TATLIM BENİ BEKLE GELİYORUM
2020-03-22 Client: KostasN
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Nicosia
Meeting length:240 min
Meeting date:2020-03-22
Cost:€ 900
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Thank you !!!you give me the best experience in my life until now I meet a lot of this different girls
but really you're amazing so f...I feminine body soft skin all the time horny and she really know how to make you hard
2020-03-21 Client: Mixail
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Nicosia
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-03-18
Cost:€ 150
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Είναι το πιο γλυκό κορίτσι που έχω γνωρίσει. Ήταν ένα από τα πιο υπέροχα κορίτσια που έχω πάρει μέχρι τώρα. Είναι πολύ πιο κούκλα από τες φωτογραφίες εδώ. Αν τιν έβλεπε κάποιος στον δρόμο θα έδινε τα πάντα γαι να την απόκτηση.θα είμαι σύντομα κοντά σου. ????????????????
2020-03-21 Client: Mixail
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Nicosia
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-03-20
Cost:€ 150
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η φαντασία μου έγινε πραγματικότητα μόλις αντίκρισα την γλυκιά KYTY με την θετική της ενέργεια και το χαμόγελο της. Με έκανε δικό τις. Και αφού ξάπλωσα με μου είπε άσε με να σε κάνω να με θυμάσαι για πάντα.Ειλικρινά φίλοι ένοιωσα αυτό που λέγετε ΗΔΟΝΉ. Ο γιατρός του έρωτα.Να ξέρεις KYTY θα είμαι σύντομα κοντά σου..❤️????????
2020-03-21 Client: DrLover
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:90 min
Meeting date:2020-03-20
Cost:TL 2000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Bu aralar herkes tedirgin, acaba kızlara gitsem mi gitmesem mi diye kara kara düşünürken ben çıktım gittim!
Belki de cahil olduğumu düşünüyorsunuz ama sıkı durun, ben bir doktorum.
Tabii ki Hipokrat yemini etmiş biri olarak size gidin bu işte hiç risk yok diyemem.
Ama durum şöyle, sokakta herhangi biriyle temas etmeniz sizi aynı riske maruz bırakıyor. Ayrıca bu zaten zamanla bütün insanlara bulaşması bekleniyor. Alınan önlemler sadece daha yavaş yayılmasını sağlamak içindir. Yani kısacası, genç ve sağlıklıysanız çok sorun etmeyin, sadece yaşlılardan uzak durun yeter.
Neyse, kız harikaydı güzellik muamele süperdi, iyi stres attım
Gazanız mübarek olsun
2020-03-21 Client: denosfat
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Limassol
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-03-21
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
GREAT MEATING love VERY HOT GIRLS BOTH OF THEM


Room was clean and ladies after k had my shower. They make everything to make me happywink

Thank you safari For the great service. YOUR GIRLS ALWAYS THE BEST HERE
2020-03-21 Client: Hamam01
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-03-20
Cost:TL 1100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Bir insan bir kız bu kadar ücret veriyorsa beklentisi de yüksek olur, kendisini kız arkadaşıyla beraber gibi hissetmek ve rahatlamak ister ve ben Augustina ile görüştükten sonra verdiğim paraya hiç acımadım çünkü mutlu olmam için ne gerekiyorsa zevkle ve istekle yerine getirdi diyebilirim. Bir kere kız çok güzel, vücudu çok seksi ve yaklaşımı da çok sıcak aynı kız arkadaşınız gibi hemen yanınıza sokuluyor. Bir saat boyunca hayatımın en güzel seks deneyimini yaşattı, hotel de iyiydi ve girişi rahattı özetle benim için harika bir gündü diyebilirim.love
2020-03-21 Client: Frogman
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-03-20
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I meet Anna two times this day's and I will meet her again and again. She is the best of the best! More beautiful from the photos! Very active and sensual, nice smell, velvet skin, pretty long legs and hand's. Anna is very good and clever person, smiling and positive, she can give you the most real and beautiful girl friend experience. Angel, Goddess in human body!
Kiss you Anna, kiss you my Angel!
2020-03-21 Client: messser
: 8.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Netherlands
Meeting city:Amsterdam
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-03-02
Cost:€ 350
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Met this lady in Amsterdam. She is more beautiful than the photos
Sasha is very sexy lady who knows what to do when she has to deal with a man.. her blowjob was nice and very very active in sex..
2020-03-21 Client: AlexandrosUkcy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Nicosia
Meeting length:120 min
Meeting date:2020-03-21
Cost:€ 450
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
It was great just sexmashine!!! Very clean apartment and discred easy to find fullfill your fantasies just ask for it.
I felt very comfortable from the first minute she is realy the queen of the night party very sexy and beuitful when she opened the door i see one tall petty girl whit sexy lingrie hells glass waw she make me horny for the fist moment for sure i come again i recomend you to try this expirience you ll not regred it!!
2020-03-21 Client: yamyam15
: 10.0
: 9.5
: 5.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:2 hours
Meeting date:2020-03-17
Cost:TL 2600
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Merry ve Tina ile coronaya rağmen dayanamayıp üçlü yaptım. Özellikle Tinada beni çeken bir şeyler vardı ve duramadım. Ajans oldukça yardımcı ve netti süreç boyunca. Kalıkları otel odası gayet temiz ve lüks. Kızlarda İngilizce yok ben kendim tercümanım ama ben sıfır iletişim kurdum desem yeridir. Telefon kullanmak zorunda kaldım sürekli. Ama bunun dışında uzun süredir hayallerimi süsleyen bir deneyim oldu. İkisi de birbirinde güzel ve seksi. Beni kapıda çok şık kıyafetlerle karşıladılar. Kızların ikisi de fotoğraflardan kat be kat güzelTanışma faslından sonra çok iyi double trouble blowjobla ilk mermiyi sıktım. Daha sonrasında ise aşırı ateşli bir seks yaşadık. Merry, Tina ya göre daha tecrübeli ve istekli. Ama Tina'nın ilk deneyimi olduğunu göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Tina tip olarak bana daha çok hitap ediyordu. Beyaz vücut çok güzel bi kalça ve dolgun göğüsler. Ama Merry de oldukça seksi bir kız. Esmer sevenler için kaçırılmayacak fırsat. Bana çok güzel bir iki saat yaşattılar. Çok detaya girmeyi sevmem ama şunu belirtsem yeter sanırım görüşme o kadar güzel geçti ki siteden hesap açıp yorum yapmak istedim kızlara. Çok teşekkürler.

Thank you for everything girls. You made my day. Wish to see you again.
2020-03-21 Client: yamyam15
: 9.0
: 9.5
: 4.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:2 hours
Meeting date:2020-03-17
Cost:TL 2600
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Merry ve Tina ile coronaya rağmen dayanamayıp üçlü yaptım. Özellikle Tinada beni çeken bir şeyler vardı ve duramadım. Ajans oldukça yardımcı ve netti süreç boyunca. Kalıkları otel odası gayet temiz ve lüks. Kızlarda İngilizce yok ben kendim tercümanım ama ben sıfır iletişim kurdum desem yeridir. Telefon kullanmak zorunda kaldım sürekli. Ama bunun dışında uzun süredir hayallerimi süsleyen bir deneyim oldu. İkisi de birbirinde güzel ve seksi. Beni kapıda çok şık kıyafetlerle karşıladılar. Kızların ikisi de fotoğraflardan kat be kat güzelTanışma faslından sonra çok iyi double trouble blowjobla ilk mermiyi sıktım. Daha sonrasında ise aşırı ateşli bir seks yaşadık. Merry, Tina ya göre daha tecrübeli ve istekli. Ama Tina'nın ilk deneyimi olduğunu göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Tina tip olarak bana daha çok hitap ediyordu. Beyaz vücut çok güzel bi kalça ve dolgun göğüsler. Ama Merry de oldukça seksi bir kız. Esmer sevenler için kaçırılmayacak fırsat. Bana çok güzel bir iki saat yaşattılar. Çok detaya girmeyi sevmem ama şunu belirtsem yeter sanırım görüşme o kadar güzel geçti ki siteden hesap açıp yorum yapmak istedim kızlara. Çok teşekkürler.

Thank you for everything girls. You made my day. Wish to see you again.
2020-03-21 Client: georgios89
: 10.0
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-03-20
Cost:€ 160
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Amazing looks and services. Really shame i felt like she was rushing everything and there was no kissing and fingering (because of corona maybe?). Overall it was well worth it.
2020-03-20 Client: emredghn
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:30 min
Meeting date:2020-03-20
Cost:TL 600
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Arkadaşlar kız on numara. Gayet güzel , istekli ,samimi, hoş sohbet bi kız. Tekrar gider miyim evet giderim. Ama diyecegim tek şey var şu aşağıda göğüsler doğal diyen arkadaşlar kör mü yoksa yalancı mi onu bilemedim. Bal gibi de opearasyonlu bu net goruluyor ve kız da söylüyor zaten. Dediğim gibi çok memnun kaldım yine giderim ama yorumlarda yalan söylemek de ayrı bi halt
2020-03-20 Client: NormalDude
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Nicosia
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-03-19
Cost:€ 130
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
If you want to have an amazing time with a woman that will satisfy your every dream then you should definitely pay a visit to this awesome lady.
She provides high-class services. Communication is excellent. Her beauty is equal to her intelligence. The photos are real 100% and she more beautiful in person. Her apartment is comfortable and clean.
Best experience I had. I will visit again for sure. Highly recommended.
Escort comment:
My dear guest thanks alot for you time, always is pleasure to meet :) kisses
2020-03-20 Client: Sfairovolos
: 10.0
: 10.0
: 5.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:10 min
Meeting date:2020-03-19
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
I send messages 2 days and i haven' t answer from her...that happens first timesadsadangrycryingsadsadrequestrequestrequestrequestrequestrequest
2020-03-19 Client: SalvatoreBaggio
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:30 min
Meeting date:2020-03-19
Cost:TL 450
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Samoa ve compiler dostlarımın olumlu yorumlarından yazdan beri aklıma düşmüştü bu güzeli görmek. Nasip korona gunlerineymis. Mery yirmilerin başında taş gibi güzel bir kız. Memeler b-c arası kütür kütür sert şeftali gibi. Amı etli ve dolgun. En sevdiğim. Dimdik, kadir mevlam her guzele böylesini vermez. Kalçalar desen sıkı, etli, ses getiriyor vurunca. Kızı doldurup ritmi bulunca kendinden geçiyor
Jel kullansa da sut gibi beyaz ıslandığını pozisyon değiştirirken gormek mumkun. Ham bir elmas. Birinci sınıf malzeme. İşleyecek zanaatkarın beceri ve tecrübesine kalıyor gerisi. Başka ajansta olsa saati 1200 altını göremez insan. Nazar değmesin diye kadı kızinda da olan kusurları yazayım. Dişler telli ve oluşmuyor. İlk defa öpüşmeden bir kızdan bu kadar haz aldım. Bir de saat kuruyor.

She is a rough diamond, virgin gold who is waiting for the true artisan to brand her. A genuine beauty having all the natural assets. She likes the right moves and takes the pleasure. Highly recommended.


This website is an advertising and information resource, and as such has no connection or liability with any of the sites or individuals mentioned here. We ONLY sell advertisment space, we are not an escorts agency, nor we are in any way involved in escorting or prostitution business. We take no responsibility for the content or actions of third party websites or individuals that you may access following links, email or phone contacts from this portal.


Back to Top