Leave a message about your tour with escort girl here

Reviews from: Girl name:
Search

Read all escort reviews


2020-08-11 Client: PureLife
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-08-11
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Onun adı sarı afet yani Kelly, güzelliği ile bugün beni yakıp kavurdu resmen, boyu, seksi vücudu ve güzelliği ile çok ama çok farklı bir kız. Hotele vardığımda beni çok güzel karşıladı, hemen bir öpücük kondurdu yanağıma ve içeri aldı, Kelly'yi uzun yıllardır tanıyormuş gibi hissettim resmen, yani çok samimi ve çok candan bir kız, normalde bizim ülkemizin kızları bu güzellikte olsa burunları havada olur bir sürü kapris yapar ama Kelly öyle değil. Resmen buluşmamız boyunca bana hizmet etti ve ne istiyorsam nasıl istiyorsam keyifle yerine getirdi.

Görüşmemiz yumuşak bir öpüşme ile başladı ve yavaş yavaş ateşli bir sevişmeye döndü, dakikalar sonrasında kendimi yatağın üzerine serilmiş bir şekilde buldum, aletim Kelly'nin ağzında kaybolup beliriyordu ve kendimden geçiyordum az sonrasında ise hemen kondomu geçirdim ve Kelly'yi kucağıma aldım hızlı hızlı girip çıkıyorum içine ve çok güzel bir manzaraydı, sonrasında güzelce domalttım, altıma altım, yatırdım, kaldırdım her şeyi aklıma gelen her şeyi yaşadım bu güzelle. Gerçekten rüyada gibiydim ve her anı çok özeldi, bana bu dünyadaki en güzel anları yaşatan, beni bulutların üzerine çıkaran bu güzele nasıl teşekkür ederim bilmiyorum. Bir sonraki görüşmeye gitmek için sabırsızlanıyorum. Şımartılacak kadar güzel ve ziyaret edilecek kadar özel bir kız.

En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere bebeğim.
2020-08-11 Client: Cartoon
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-08-11
Cost:TL 1300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
She is amazing girl and best girl in Turkey, look guys she is very nice girl I spent almost 1 hours from 15:00 to 16:00 pm with her and i dont regret every single Turkish Lira because she deserved it, she is simply perfect, she was my best experience with international girl and i felt so comfortable with her she welcomed me with a big smile, she has an amazing body definitely i will visit her again and again, you're amazing thank you for giving me your time everything was perfect, I will never forget you... Kisses
2020-08-11 Client: Horse Rider
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-08-11
Cost:TL 1300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Sarı saçların, güzel bir yüzle ve vücutla buluşmuş hali Angelina diyebilirim. Göğüsleri ve dolgun poposu çok hoşuma gitti, onunla geçirdiğim her an çok güzeldi ve hala aklımda kaldı diyebilirim. Önümde diz çöküp sakso çekmesi, onu kucağıma aldığım ve duvara yasladığım fanteziler... Hepsi ama hepsi çok güzeldi ve sanki bir filmin içine girmişim gibiydi. Ayrıca Angelina'nın seksi seviyor olmasını da avantaja çevirdim, bazı yerlerde o da isteklerde bulundu, beni şöyle de becerir misin, bunu da yapalım mı vs deyince daha da tahrik oldum, sanki düşürdüğüm bir hatunu götürüyor gibiydim. İkimizde zevk aldık ve sonuna kadar gittik. Gerçekten çok güzel bir görüşmeydi.
2020-08-11 Client: TomTom
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-08-11
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Kelly ile bugün görüştüm ve bence kızın güzelliği ve performansına oranla istediği ücret gerçekten çok makul çünkü sitede daha az güzel kızlar daha fazla isteyebiliyor. Dünyalar güzeli birisi ile birlikte olmanın bedeli açısından bakacak olursak ben çok memnun kaldım. Hotelin bana yakın olması, Kelly'nin zerafeti, yataktaki performansı ve bir saatlik buluşma sonrasında hissettiklerim. Her açıdan çok ama çok güzeldi. Bu yüzden Kelly'yi tercih ettiğim için çok memnun kaldım, sadece şöyle bir yan etkisi oluyor, kız çok güzel olduğu için yanından ayrılmak istemiyorsunuz, hep onunla olmayı ve bu güzelliğin hiç bitmemesini diliyorsunuz ve umarım Kelly buradan ayrılmadan önce bir tekrar buluşması yapacağız ve bir sonrakinde sevdiği içecekle geleceğim. Bu güzelliği koluma takıp dışarıda dolaşsam eminim herkes beni kıskanırdı :) belki bir gün o da olur.
2020-08-11 Client: deep13
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:2 hours
Meeting date:2020-08-10
Cost:TL 1800
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Enerjisi yüksek sevimli dans etmekten hoşlanıyor
Fotogragtakinden daha güzel ve seksi
Sevgilinle berabermişsin gibi hissettiriyor
Aşk dolu bir geceydi
Tşkr ederim
2020-08-11 Client: Hotty
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:2 hours
Meeting date:2020-08-11
Cost:TL 2400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Son zamanlarda çok fazla görüşme yapmıyorum, bir kız alıyorum ama iki saat alıyorum ve bu süre zarfında tüm fantezilerimi keyifle yaşıyorum. Bu kapsamda RITA VIP ile görüşmemi ayarladım ve hotele geçtim, bir süredir seks yapmamış olmanın verdiği bir istek ve heyecan da vardı tabiiki, bu yüzden Rita'yla görüşmeden önce ona yapacaklarımı tasarladım bol bol :)

Odaya geçtim ve kendimi Rita'ya bıraktım, önce bir duş, kurulanma falan derken bir baktım dakikalar içinde birbirimize girmişiz ve ön sevişmeye başlamışız. Oralda da çok başarılı buldum çünkü dilini çok kıvrak ve ateşli kullanıyor, kışkırtıcı darbeler atıyor diliyle. Seksi de çok istekle ve ateşle yapıyor, iki saat boyunca güzel bir uyum ve tempo yakaladık. Her anı çok güzeldi ve verdiğim ücrete karşılık çok keyifli ve tatmin edici bir deneyim yaşadım.

Özetle gidilebilecek, ziyaret edilebilecek güzel ve ateşli bir kız. Yatağa çok yakışıyor ve zevk alarak seks yapıyor, hem hızlı dönüş yapan ajansa hem de bu güzelliğe teşekkür etmek istiyorum. Fantastik bir deneyimdi :*
2020-08-11 Client: ruchogracias
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:30 min
Meeting date:2020-08-10
Cost:TL 600
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Uzun zamandır hem pandemiden hemde güvenilmez profillerden dolayı hep güvendiğim ve bildiğim kızlara gidiyordum . Bu kez şansımı Sonya da denedim ve memnun kaldım diyebilirim. Bağımsız çalışıyor . Direk kendisiyle iletişim kuruyorsunuz ve ben böyle kızları daha çok seviyor ve tercih ediyorum.Kızımız 1.75 civarında ne slim ne de kalın yani bence tam kıvamında bir fiziğe sahip. Göğüsler silikon ama işçilik iyi ideal boyda yapılmış.Yüz olarakta ben im beğendiğim bir esmer uzun siyah saçlı bir kız. İlgisi alakası son derece memnuniyet verici. Telefonuyla vs asla ilgilenmedi. Fiyatların alıp başını gittiğini de düşünürse p/f olarak gayet mantıklı bir seçim kendisi. Fırsat buldukça ziyaret etmek isterim kendisini. Thank you Sonya i hope see you agan and again ))
2020-08-11 Client: Compiler
: 10.0
: 9.5
: 9.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:90 min
Meeting date:2020-08-11
Cost:TL 1300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Öncelikle şunu söyleyim. Ajans çok hızlı cevap veriyor, ne istediğini anlayıp öneride bulunuyor. Kızlar da gerçek...
Gündelk fto isteyn.

2,5 günde bir düzineden fazla bebe bırakıp ayrılıyorum. Nadasa çekecem kendimi biraz. Listeye yeni düşen bu Rus bebeğini de emzirip öyle gidiyim istedim.

Kız X ayarında deyim anlayın (bilen bilir).
Amatör ruhlu, turist tadında hatunla görüşmek isteyenler için biçilmiş kaftan. 1.75 boylarında vücut olarak manken olsa yeridir. Gfe kullanımına uygun. Düzenli tertipli. Klasik rs mm var. Takıntı yapmazsanız dikleşmesini izleyin derim.

Dudaktan öpüşme yapıyor istekli. Ihlamarda sahtelik yok. Orgazm olduğunda utandı o anı izlemek, rolsüz görmek ayrı bir zevkti yine.

Bj konusunda istekli. Hands free moda geçirin ve sürüşün keyfine varın. Deepthroat denemeleri yapıyor. Özellikle bj yi dil ile yapıyor ve Ball lick hususunda yetenekli. Enerjinizi tutuşturduktan sonra yönlendirin.

------------
The manager wrote guickly for request.
This girl look like a model. She can do blowjob with tounge. Also she likes Ball licking, mee too.

She is suitable for GFE.
Thx for meeting.

2020-08-11 Client: Adil44
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Izmir
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-08-10
Cost:TL 1200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Pandemi herkese kile aldırırıken Olya cok kilo vermiş ve memeleri kücültürmüş biraz ama hala dev gibi bence ve cok guzel zaten eskı halıyle bıle bu sıtedekı en ıyı escortlardan bırydı cok hayranı ve sabıt musterısı oldugunu bılıyorum daha once 3 kez gorsutum ve bu 4. du egıtım ıcın 1 haftadır ızmırdeyım Olya burdaydı ama 2 ızın lıymıs dun gece basladı hemen dayanamadım ve bulusmak ıstedım dedım ya super olmus 4- kılo ınsanı bukadar mı tas yapar .Olya duyalar ıyısı bır kız ıngılızcesı cok ıyı ve cok nazık bır kız muhabetı cok ıyı servılerı cok daha ıyı gogulserı sabah aksam em yala ısır amcıgı tertemız pespembe vucudu pruzzsıuz bembeyaz ıc camasırıyla veya cıplak otursun ızle butun gun . cok cok ıyı hatun
2020-08-11 Client: Siksok
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-08-10
Cost:TL 1100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Natalie gerçekten resimlerinden çok güzel. İlk gördüğümde gözlerime inanamadım, tam bir seks tanrıçası. Önce şöyle bir bakıştık, ben adeta donup kalmıştım, sonra o durumu farketti ve tatlı bir tebessümle beni içeriye davet etti. Üstünde çok seksi bir iç çamaşırı vardı, jartiyerli çoraplar o sütun gibi bacakları sarmalıyordu. Onlara bakmaktan nutkum tutulmuştu. Neyse para vs. formaliteleri bir an evvel hallettim ve sıra icraata geldi, içim kıpır kıpır nereden başlasam diye düşünürken o bana sarılıp dudağıma sımsıcak bir öpücük kondurdu ve .. yeryüzündeki cennete girdim. Gerideki detaylar bana kalsın, ama şunu söylemeden duramam, hazır şans ayağınıza kadar gelmişken kısa bir süre de olsa o cennette bir tur atmayı kaçırmayın.
Demedi demeyin
2020-08-11 Client: Horny
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Mersin
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-08-11
Cost:TL 1200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Varvara'yı ilk gördüğümde başımı biraz yukarı kaldırmam gerekti wink gerçekten uzun bir kız 183 boyu var ve çok güzel çok seksi bir huyu var, o da erkeğini yatakta mutlu etmek love bugün kendisini ziyaret etme ayrıcalığına eriştim, fotolarda, videosunda ne görüyorsanız onu karşınızda buluyorsunuz hatta gerçek hali çok çok daha çekici. Gençliği, fiziği, enerjisi ve cazibesi ile çok özel bir kız. Hayatımda ziyaret ettiğim en güzel kızdı diyebilirim.
2020-08-11 Client: homeros
: 8.0
: 0.5
: 9.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-08-10
Cost:€ 150
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Kızımız çok şeker, sevimli, sıcakkanlı... Kimyamız iyiydi, ancak full a-level yazması çok yanıltıcı. Özellikle sordum ajansa, her şeye ok dediler, sonra Rita 'hayır' dedi. Kristina'yı bu konuda ayıplıyorum, yanıltıcı reklam yaptıkları için.
2020-08-11 Client: Compiler
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-08-10
Cost:TL 1700
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Selam asfaltçılar,
Günün kapanışını zirvede yaparak Karina yı seçtim.
Direk kendisi ile yazışıyorsunuz.

Servislerini özelliklerini bilen bilir. Bir önceki yorumda da (AŞAĞIDA) anlatmaya çalıştım. Oradan detay öğrenebilirsiniz. love

Gece ilerleyen saatler olmasına rağmen keyfi ve isteği yerindeydi. Anak anal sırasında kendisini boşaltabilnek benim için güzel bir hazdı.

Malum lokasyonda yapılan işlemler kızları da rahatsız etmiş. Yer değiştirecekmiş...

Bu arada kaçamak yapan yiğitler, iki kelam review yazın gittiğiniz zaman. Giitiklerimizi gördüklerimizi yazalım ki boşa kayıp yaşamayalım. O zor geliyorsa comment atın. (6girls üzerinde bu özellik var)
2020-08-11 Client: Fabregas4
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:2 hours
Meeting date:2020-08-09
Cost:€ 260
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Very sweet girl, amazing time with her.. I still dream about you Karli. So cute, so sexy, I could not take my eyes off of her. She sucked me dry. I wish next time I can meet her again
2020-08-11 Client: zobo
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-08-10
Cost:€ 130
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra sahalara yaşlanarak geri döndüm jizel bir arkadasin dediği gibi katana gibi bir kız değil çok sevimli ve sevecen cıtı pıtı ama kuru olmayan bir kız o gün baya çalışmasına rağmen gece o saatte bile enerjisi yüksekti bj ortalamanın üzerinde hatta cok iyi bana gore.ben güzelliğe değil işleve ilgi alakaya ve iletişime bakarım ki kız fotolardan yine bana göre çok tatlı ve guzel.isi bilen bir kız bide .canin mi sıkkın al kızı mutlu etsin seni.tekrar gidermiyim gelirse tabiki giderim.isin açıkçası gün içinde birkaç görüşmem daha vardı ama 1 jizel etmediler sedace jizele yazıyorum yaşlandık kabul ediyorum birazda alkol vardı bende 1 den sonrasini o zorlasada ben yok dedim yukarıda multipil dememde bu yuzden kızı üzmeyin uslu takılın oda sizi uzmesin ajans yalakaligi yapmak istemiyorum ama herzaman ki gibi hızlı ve anlayislilar.

Jizel such a lovely funny and energic lady.my opinion she is prettier than her photos.communication is nice she can understand u even my eng isnt enough i hope i can meet with her again.thanks praid agency again they are always quick and reliable. P.S PATRON :)
2020-08-10 Client: subsonico
: 9.5
: 9.0
: 8.0
Meeting country:Malta
Meeting city:Saint Julian's
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-08-10
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
Aleksandra is a beautiful Russian girl who welcomed me with great style. I met her in the center of st. julian . in triq. Mons. G. Depiro .. is very clean and fragrant and wore a very sexy black lingerie. She is 168cm tall and as soon as I entered the room she hugged and kissed me as if we were friends forever. She is very smart and we talked about how I wanted to spend 1 hour with her (250 €) to have
2 intercourse with Bbj without condom and French kiss .. she also gave me a relaxing massage and satisfied me with a cob on her tits . she is very feminine and above all she makes you feel like her favorite boyfriend
2020-08-10 Client: zanoalisavas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-08-08
Cost:TL 1200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Süpriz yok kız çok kibar tatlı kız ne istersen yap .iyikız çaçoron değil Rusça muzık açtı sikiştik doyasıya terledik geldik memler efsane çok uzun degıl her türlü evır çevir sik kontrol sizde olsun her türlü iyi kız
2020-08-10 Client: Compiler
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-08-10
Cost:TL 1100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Bugünün diğer talihli kuşu Marina ydı.
Bu kız varya, içine PSE özellikleri kaçmış GFE derim başka da birşey demem.

Hadi iyi vuruşlar...


Neyse anlatıyım hadi..

Aşağıdaki yorumlarla hemfikirim.
Biraz da yoğun çalışıyor anladığım kadarıyla.
Cat Ajansı Ankara ya kızları getirdi umarım süreç iyi gidiyordur. Öyle olmasa devamı gelmezdi diye düşünüyorum.
Mekanın yvşklğı olmasa dha ii olacak da. Sıkıntıya denk gelmeyim diye 2 gündür konaklıyorum. Deneme sürüşleri yapıyorum :)
Darısı diğer ajansların başına...

Resim olarak şu anki hali: ayakta siyah takım elbiseli wink şekli görüntüsü neyse o.
Sakso da bana mısın demiyor. El ile tutmadan yapıyor çoğunluğunu ki; İkinci seans öncesi 30 dk çekti desem az derim. (2 günde 9. shot oluyor)
Çıkarken haçlık veriyim yoruldun ilgilendin dedim kabul etmedi. Görevim dedi. yaarab bu nedir.. Hem güzel hem hizmetli hem efendi. Daha ne denir ki..
Zorla da olsa az bişey iliştirdim çıkarken. gönlüm razı olmadı.

Ufak bir hediyenin beni cennete götüreceğini hayal edemezdim.
Klişe olacak ama girer girmez bu jestin üstüne ayakta öpüşme yiyişme faslı ve hepimizin fantazisi olan o an üstündekileri çıkarıp ayakta BJ keyfi. uuuv.
Görünce naif incitmeyim diyorsun ama içi vahşi melaike mübarek. GFE görünümlü PSE
Portakal sevenler için belki ideal olmaz ama mandalina kıvamında.
Kız üstte iken deli at sürüyor demedi demeyin.

Anal denemek istedim ama radara girdik herhalde, pek istemeyince zorlamadım.
2 shot da burada gitti.

Tüyo: Arada multaka masaj yaptırın. Vaktiniz ve paranız varsa uzun süre görüşme alın. Daha çok yaptırın.


------------------------
This girl is GFE but also she contains PSE properties. She likes blowjob withut condom and can do 30-40 minutes if the energies can match.
She has a good relaxing and oiled massage. Also she is very kind girl for this job.

Thx for girl and manager for coming to Ankara.
2020-08-10 Client: Omermer
: 2.0
: 2.0
: 2.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:30 min
Meeting date:2020-08-04
Cost:TL 700
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Only one allowed
Photo:Not that girl
I met the lady, but she was not the one in the pictures, a blond, short lady she was. I asked for the real one but i was told that she went for shopping... ask for her twice on the phone.
2020-08-10 Client: For You
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-08-10
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Kelly genç ve güzel bir kız ve bunu tamamlayan harika bir detay daha var, kız kendine çok iyi bakıyor, düzenli spor yapıyor ve vücudunun her bir detayı ayrı ayrı güzel. Mankenlerde görebileceğiniz bir yüz, dolgun dudaklar, tatlı göğüsler, sarının en tatlı tonları ve sıkı bir popo ile bir erkeğin aklını alabilecek tüm donanımlara sahip bu kız. Oturup saatlerce güzelliğini izleyebilirim.

Giriş çıkışı rahat bir hotelde buluştuk ve bir saat boyunca o kadar güzel şeyler yaşadık ki yazsam buraya sığmaz. İşini severek yapan, zevk alan bir güzel ve benden her yönüyle tam puan almayı başardı. Bu kızın bakım masrafları eminim çok yüksektir çünkü ben hayatımda bu kadar güzelini ve bu kadar bakımlısını görmedim, o kadar etkilendim ki Türkiye'den ayrılmadan önce bir kere daha mutlaka ziyaret edeceğim, harikaydın tatlım teşekkürler love
2020-08-10 Client: Invisible_1976
: 9.5
: 9.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-08-10
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Συνάντηση με τη Μελίνα σε γνωστό ξενοδοχείο.
Εντυπωσιακή εμφάνιση της κατά την υποδοχή αφού φορούσε μία μισανοιχτή μαύρη σατέν ρόμπα μέσα από την οποία ξεχείλιζε το πλούσιο φυσικό στήθος της και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.
Πολύ ενεργητική στο σεξ
μία αληθινή γυναίκα με καμπύλες που ξέρει πώς να ικανοποιήσει έναν άνδρα.
Πολύ καλή στο social time στην κουβέντα που κάναμε αφού Πέραν της εμφάνισης της διαθέτει και Πανεπιστημιακού επιπέδου μόρφωση.

Ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα στην καθημερινότητα και θα περιμένω σίγουρα την επόμενη επίσκεψή της στην πόλη μας

2020-08-10 Client: Dark Skin
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-08-10
Cost:TL 1200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Amira hem çok güzel bir kız hem de çok pozitif bir enerjisi var, açıkçası profilinde bulunan ve sürekli gülen fotoğraflarından da bunu hissetmiştim ve odaya gittiğimde çok daha fazlasını buldum. Genç bir kız ve kendisine çok iyi bakmış, fizik yerli yerinde, elini cildine koyunca kayıp gidiyorsunuz cildinin üzerinde, güzel sevişiyor ve seks sırasında kendini kaptırıyor. Uzun bir aradan sonra çok memnun kaldığım bir deneyim oldu benim için ve sahalara güzel bir performansla döndüm. Böyle bir kızı bir saat boyunca becermek kolay bir iş değil ama ben her anı ve saniyeyi sonuna kadar değerlendirdim ve seks dışındaki zamanlarda da bol bol öptüm, sohbet ettim ve keyfini çıkardım bu güzelliğin. Super bir deneyimdi teşekkürler tatlım.
2020-08-10 Client: Astoria
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-08-10
Cost:TL 1800
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Normalde bugün evde olacaktım ama bir kaç tane porno sahnesi izleyince dayanamadım ve kendimi siteye attım, porno star performansı alabileceğim bir kız aramaya başladım ve Vika'nın profiline denk geldim. Hemen ajansa mesajı döşendim ve anal'ı da görüşmeme ekstra olarak dahil edip hotele doğru yola çıktım, taksideyken Vika aklıma gelince hemen ereksiyona geçmişim, yani hotele zor attım kendimi ve hemen Vika'ya ulaştım. Soyundum, duş aldım ve atladım yatağa sonrasını da Vika'ya bıraktım, güzelce oralımı yaptı ve sonra beni pozisyonlardan pozisyonlara uçurdu, anal performansını da beğendim, ben gelmeden önce düzelce temizlenmiş ve hazırlamış zaten onu da fark edince daha da hoşuma gitti tabii. Arkalı önlü aklıma ne geliyorsa yaşadım bu güzellikle ve hepsinde de bana uyumla eşlik etti. Tek kelimeyle fantastik bir buluşmaydı ve eşsiz bir kızdı Vika.
2020-08-10 Client: cetinyasar
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-08-09
Cost:TL 1200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Fotoğrafların aynısı gerçek kız,sessiz sakin ne istiyorsanız onu yapıyor memeleri gerçekten kocaman bayıldım mis gibi sakso yaptı arada verdim gögüs arası yaptık ikinci postada oral yaparken göğüsler sallanıyor değiyor yine yaptık Dogyde ben bira sertleştim ses etmedi hoşuna gitti bakışı attı süper parasının hakkını sonuna kadar verdi oda bende çok sevk aldık sarılmayı seviyor çok hoş bir kız kıvrımları kadın gibi kadın göt meme kuku mis
2020-08-10 Client: Compiler
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-08-10
Cost:TL 1100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Bugünün açılışını kediciklerimizden Mila ile yaptım.
Ajansa da teşekkürler. Ankara isteğimizi kırmayıp kızlarını buraya gönderdiği için.
İlk seferlerinde buraya gelirlerse daha memnu oluruz.

Slim fit, minyon arayanlar kaçırmasın derim. Dar kutusu ve skinny kalçası var. İngilizce iyi.
Profil fotosundan ziyade turuncu çiçekle kullanılan fotoya daha benzemekte.
Liseden çıkmış gelmiş sanki. Böyle hatunlarla para ile vakit geçirmek bile ayrıcalık.
Hostes olmayı düşündün mü dedim, bir ara yaptığını belirtti :)

Islak bj yapmakta.
Çok güleryüzlü, muhabbetli bir hatun.
Göğüsler orjinal sıkmalık emmelik kıvamda. Dikleşince daha da bir ayrı güzel oluyor.
Herkesin merak ettiği konu: dil ile öpüşme yapıyor.
(Tabiii, bunun için her zaman ki dediğim gibi temiz titiz bakımlı gitmekte ve ilk 5 dk da enerjiyi uyuşturmanın çok faydası var. Karşılığını alırsınız)

Cim hizmeti varmış ama seviyormusun diye sordum, Kem küm deyince kıyamadım, yapmadım.
Minyon olduğu için ayakta doggy denedim ben de. İnanılmaz güzeldi. Makine kavrıyordu.
Kucakta görüntü de güzeldi. Kendisinin orgazm olmasını sağladıktan sonra icraatlara başladım.
Al götür odada geze geze vur. 1 saat dolu dolu 2 shot geçti.

Pelin Karahan ın gençliğine benzediğini söyledim. Muhteşem yüzyıl dizisindeki mi dedi. Kendi de farkında.
Açtık baktık resimlere.

---------------------------
Thx for manager for bringing girls to Ankara.

This gilr is very talkative and smiling. She is slim fit woman and has also tight ass, natural breast and .
She does wet wet blowjob.
Doggy position on standing is very spectacular.

2020-08-10 Client: DaitarnXXX
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Italy
Meeting city:Rome
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-02-21
Cost:€ 200
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
I met Alexsandra in February in Rome and I was thrilled.

She received me in a splendid apartment structured on two levels; at the opening of the door I saw this beautiful girl as well as in the picture that has already been widely described in her splendid physicality and the numerous tattoos that make her very fascinating...very cordially she invites me immediately to take off my shoes in what I could define "sitting room under the stairs" and invites me to take a shower in a huge and very clean bathroom with a showerstall so large that two hippos would fit in it...finally a little comfort even though I'm not fat!

As soon as the room is clean and showered, he asks me on what amount we wanted to agree on for a meeting of 1 hour with or without extras;
I, who usually think for 'extra' anal or anything else "unusual", I opt for the basic menu at 200€ and she invites me to leave it for her only after the performance; something much appreciated by myself.

She is kind and sympathetic; at the beginning she gives herself to the DATY which she appreciates and then reciprocates with a covered BJ but which is to be praised equally for its capacity and delicacy that she season with 'deepthroat' lunges not bad...in order not to come immediately I ask her to be able to take the act practical and does not let himself be said twice; the lunges in mission are amplified by real moans and moans and tries to enjoy as much "strong" as possible the young age and physical resistance...she does not deny me the kisses that she reciprocates as much as possible (especially in the lateral which I love and in the which gave the best of herself) but no language and therefore I do not insist...between hugs; mutual kisses and groping everywhere I can come, with her lying on me with her whole body, at the limit of the established time even though she hadn't hurried me and indeed after we were still a little bit lying on the wonderful bed between further effusions.

I get dressed after a while while she offers me a glass of water; I greet her by kissing her and I get dressed...now knowing a little better than the budget to be established at the start, I will repeat the experience later...work permitting!
Invia commenti
Cronologia
Salvate
Community
2020-08-10 Client: SebastianCH
: 5.0
: 1.5
: 1.5
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Larnaca
Meeting length:69 min
Meeting date:2020-08-01
Cost:€ 140
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Not that girl
Not even near the photos , as if we won’t find out at meetings, so many escorts here just do not post genuine pictures ...
.........
2020-08-10 Client: Cicciott
: 9.5
: 10.0
: 8.5
Meeting country:Italy
Meeting city:Rome
Meeting length:120 min
Meeting date:2020-01-05
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
The Photoshop are real, she's beautiful, very sweet, with rally beautiful yes and a gorgeous breast, puts you at ease from the first moment to the last, for me the best experience ever had!loveam
2020-08-10 Client: ALEXANDROS33
: 8.0
: 10.0
: 8.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 min
Meeting date:2020-08-07
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
First i want to say that the agency is very polite and very proffesional!!!
The girl is very clean, polite, sexy and naughty!!! I wouldn't say that is a model but has a nice face, body and most of all she is very polite, very warm and provide very good services!!! I had a wonderfull hour with her and i would recomend with no doubts.:smile
2020-08-10 Client: Pianotaner40
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:2 hours
Meeting date:2020-08-09
Cost:TL 2800
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Selma dünyalılar . Juliana uzaydan oldugu ıcın Sıla dunyalı dedım. He HAtun bee, bir için Su guzellık cok cok Güzel servısler keza en ust sevıuyede pro, kız needed ne yapıtıgının farkında ben BURAK’a para karsılıgı sex yapıyorum eglenıyorum dıyor yanı sıfır kaprıs bolca mutluluk Hersey serbest butunn spermı goguslerıne surdu yalamaya bayılıyor bırlıkte super bır dus yaptık Sıze uyum saglıyor Veysel Ona bırakrısanda o be ıstıyorsa one yaoıyor tam Bıçaker after delı cılgın super hatun, yalan Dolan kızlardan degıl kendısı fotograflardan 10 Kat Güzel ajnastan anlık foto ısteyebılırsınız boylelıkle yanılmazsınız Kız ust sevıye escort bu sevıyede cok hatun Yok kacırmayın
2020-08-10 Client: Green
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-08-10
Cost:TL 800
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Bety ile bugün görüştüm ve gerçekten çok memnun kaldım. Sitedeki en güzel ve en ateşli kız diyebilirim ayrıca en uygun fiyat teklini de yine Bety sunuyor, tabii orası beni ilgilendirmez diyerek keyfime baktım. Baştan sona kadar çok iyi geçti ve %100 tatmin edilmiş olarak hotelden ayrıldım, şimdiden bir sonraki buluşmayı da iple çekiyorum. Genç, güzel ve ateşli bir kız... Kaçmaz!
2020-08-10 Client: Man in Blue
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-08-10
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I met with Kelly today and she was a pleasant surprise. She is a polite, beautiful and well mannered lady. She welcomed me with a hug and kiss.

Her location in Asian side of Istanbul and easy for parking. Finding the place was easy. Once I was in the hotel, she removed her dress and exposed the beautiful lingerie she was wearing. She is so sexy at the right places and her photos are real.

We had nice chat and gradually slipped into hot things. It was a beautiful girlfriend experience, no rush what so ever. She made sure that I had a good time.

Guys, don't miss her, its well worth to visit her. Treat her will respect and be a gentleman and the rewards are excellent.

Any, thank you for the good time and looking forward to see you again.
2020-08-10 Client: RED
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-08-10
Cost:€ 1200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Bir kadın nasıl bu kadar güzel, bu kadar pürüzsüz ve zarif olabilir bilmiyorum ama tüm bu özelliklerin Maria'da toplandığını biliyorum. Fiziği on numara, beş yıldız, bu yüzden her yerini öpmek zorunda kaldım. Tüm seks pozisyonlarında arkama yaslanıp bu güzelliğe nasıl sahip olduğumu hayranlıkla izledim. Maria ile buluştum ve rüyalarım gerçek oldu, böylesine güzel bir kızı ne zamandır görmemiştim, bana çok iyi geldi hem de çok çok iyi, en kısa zamanda tekrarını yaşamak temennilerimle.
2020-08-10 Client: Sex Prof
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-08-10
Cost:TL 1200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Üniversitenizdeki en çıtır ve güzel kız ile bir saat geçirme hakkınız olsaydı, ona neler yapardınız? Açıkçası ben çok şey yapardım wink ve öyle de oldu. Afet sarışın Blondi ile inanılmaz bir saat yaşadım ve resmen bulutların üzerine çıktım. Çok güzel, genç ve enerjik bir kız, yatakta onunla olmak çok güzeldi. Umarım tekrar ziyaret edebilirim bu güzelliği love
2020-08-10 Client: Turmarine
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-08-10
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Kelly gerçekten çok güzel ve çok özel bir kız, bunu ilk bakışta fotoğraflarından anlamıştım ve gerçeğine dokunmanın büyük bir ayrıcalık olduğunu, onu hotelde görür görmez anladım. Model görünümlü bir kız, yüzü ve fiziği çok güzel, bakımına çok özen gösteriyor, her şeyi itinayla seçilmiş, iç çamaşırından parfümüne kadar.

Anadolu yakasında bir hotelde görüştüm, baştan sona kadar çok güzel geçti, sürekli benimle ilgilendi ve şakalaştı bu da ayrıca hoşuma gitti. Açıkçası böylesine güzel bir kızla bir saat geçirmek benim için unutulmaz bir andı ve hep öyle de kalacak.
2020-08-10 Client: bimbo
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-08-09
Cost:TL 1200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Lia is a very lovely natural lady. She is a full figured woman in a supermodel posture. I really loved her boobs and super legs. But above all she is cheerfull and has a lovely smile. Thank you Lia i much appreciate the time with you and hope to be with you soon.
2020-08-10 Client: AngoraMan
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-08-09
Cost:TL 1200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Thank you sweet Natasha! And big big thank you to the sweet and kind Agency ;)

Teşekkürleri başa yazıp. direk giriyorum konuya!!

Fotoğraflarin photoshop olduğunu düşünenler; şaşıracaksınız belki ama >>>
Fotoğraflarda photoshop yok!!!(belki en fazla basit renk filtresi vardir.)
Profiledeki Fotoğraflardaki hatun ile karşılaşacaksınız - klasik olacak ama resimlerden daha da güzel her hali ile; göbek YOK! Göğüsler İRİ , GERÇEK ve DOĞAL .
Kalçalar harika.. latin twerk poposu gibi.. sadece Kalça ve kıçında 20 dakika oyalandım fakat DOYAMADIM ..

Servisler= tek kelime "ULTRA ALL INCLUSIVE " 5 yıldız ;;)) Başka da birşey demem!!
detay vermem bana kalsın.


İngilizcesi gayet iyi anlaşmak cok kolay , ayrıca çok candan, samimi ve güler yüzlü. Ses tonu ve konuşma tarzına bayıldım.
Kesinlikle temiz, kaliteli ve seksi ve yatakta ondan ne beklediğini anlayan ve memnun etmeye odaklı gerçek bir kadın. Yanından hemen ayrılmak istemedim (ki bu nadir olur..normalde " iş biter Behlül kaçar ".. ) bu da Natasha' yı tekrar göreceğim demektir.

Asagida diğer arkadaşlarin Natasha icin yazdıkları yorumlarının altına imzami atarım.. az bile yazmışlar!!!

arkadaşlarima ufak bir not=
Beni tanıyanlar bilir..
sadece "AngoraMan" olarak yazdığım her yorumum doğru ve güvenilirdir...siz anladınız ne demek istediğimi.. sizlere yaşadığım tecrübemi aktarmaya çalışıyorum. Benim kizlara yaklaşımım , sohbetim, temiz gittigimden, kizlarla aramdaki kimya/ sinerji ve onlara öncelikle hanımefendi gibi davranmam sayesinde görüşmelerim çok güzel ve verimli geçiyor hem kız hem benim icin.
Başka arkadaşlar görüşmelerinde farklı "şeylerle" karşılaşıyorlarsa boşuna kimseyi suçlamasın... !!!
2020-08-09 Client: Panther
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2020-08-10
Cost:TL 750
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Lana is a kind person. Her is patient and tries to make you happy. She has a very natural body. Bj is awsome. Will I go again? If her comes again. Yes. Thank you for a good time. love
2020-08-09 Client: Compiler
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2020-08-09
Cost:TL 750
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Akşam şekerlemesi olarak Lana yı tercih ettim.
Yeni çıktım yazıyorum.
Ajans her zamanki gibi çok pratik. (Numaradan tanırsınız, pozisyon adıyla bilinenden.)
Ne istediğiniz anlıyor hızlı çözüm üretip yönlendirme yapıyor.
Fiyatlar da olması gereken gibi makül.

(Bu günlerde müşterisi olmasa bile inatla yardımcı olmayan ne üdüğü belirsiz dönerci misali yapılanmalara da selam olsun.
Yerli numaralara da temkinli yaklaşın derim.)


Neyse, kız fotolara göre daha genç duruyor.
İkizler mandalina kıvamında.
Yaşına göre bana havuzu biraz gnş gibi geldi.
Slow Bj yapmakta. Bunun da tadı bi ayrı güzel.
Öpüşme işine girmedim, bilmiyorum ama dilli yapabileceğini tahmin ettiğin onu işaretledim.

Güleryüzlü, muhabbetli, akıcı İngilizce si olan, sarı sarı Moskovalı, kibar davranılması gereken hanımlardan.
Armani Nuit kullanıyorum. Parfüme bayıldı. Temiz bakımlı gitmekte her zaman fayda var.
2 shot ile uğurladı beni. Uzun shot lar atmama rağmen (günün 4 ve 5.leri) hiç bir sorun yapmadı.
Teşekkürler.

---------------
She looks younger than her photo.
Thx manager for quickly operations.
She likes (and also me) slow blowjob such as licking ice cream.

She is generally smiling, has a good conversation and speaks fluent English.
Thx.

2020-08-09 Client: Compiler
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:90 min
Meeting date:2020-08-09
Cost:TL 1700
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Öncelikle İki kelime ile özetleyim: Kraliçe Arı.

Önceden listeme aldığım tanrıçayla bugün malum yerde görüşme fırsatım oldu.
(Oda için gelen kişilerin ücretini ödüyormuş, Detaylarını konuştuk. Radar düşüncesi olanlar çekinmesin.)

Bir de hatun IT manyağı çıktı Rıza baba :)
Odaya hatun bir de topuklu giyiyordu ki memelerle karşı karşıya kalıyorsun. Gel cikecem seni der gibi alıyor içeri.

Rocco arkadaşın dediği gibi cim, swalow hak getire. Kılçıksız alıyor bana mısın demiyor. Durdurabilene helal olsun.
İlk defa padişahım tamamıyla bir ağız içine girebildi. Hazzı muhteşemdi. Bj sırasında bile pozisyon değiştirmeler. Neler neler.
Bu boy posa o çene yapısı maşallaah. Cim, bj manyakları kaçırmasın derim.

Bunu bilerekten ilk seansta kendimi teslim ettim. Bir güzel aletle sevişti ve alacağını aldı.
İkinci seansta dev hatuna girmeyi hayal ederkene bir baktım ki aleti bırakmıyor yarım saate yakın bj showunda sonra bebeleri almasına yine izin verdim.

Üçüncü seans yine uzun bir bj sonrası aksiyona geçtik ve yanılmıyorsam iki kez orgazm oldu özür diledi. Hakkındır yap dedim.
Ben pompaya devam. Doggy de neredeyse bacakları tam ayıracak kıvama geliyor ve benden daha hızlı geriye vurdu neredeyse.

Analı grup içerisinde işin akışında yapmayı tercih ediyor.
Temiz titiz giderseniz faydanıza... Hoşlanırsa ve gelecek birisi yoksa süre konusunda sıkmıyor.


---------------
We can call this girl as the queen bee.
She is master of sex, blowjob, swallow, deepthroat..
Go and have the best sex of your life
Escort comment:
Thank you for the review Babe.
Reviews help us to become Better


This website is an advertising and information resource, and as such has no connection or liability with any of the sites or individuals mentioned here. We ONLY sell advertisment space, we are not an escorts agency, nor we are in any way involved in escorting or prostitution business. We take no responsibility for the content or actions of third party websites or individuals that you may access following links, email or phone contacts from this portal.


Back to Top