Leave a message about your tour with escort girl here

Reviews from: Girl name:
Search

Read all escort reviews


2019-07-16 Client: Indian
: 8.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-07-15
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Ομορφο ρωσιδακι με πιασιματα και φοβερο τσιμπουκι.Ευχαριστη και καλοδιαθετη ανετη κατασταση γενικα χωρις βιασυνες.Βαθυτατο φιλι το οποιο φαινεται να απολαμβανει.Μουσκευει ευκολα αλλα οπως ειπα και πιο πριν το τσιμπουκι της ειναι ονειρο.Εδω να αναφερω οτι οταν τελειωσα δεν αφησε σταγονα.Ναι το γουσταρει πολυ.Αν εδινε και την τομπανοκολαρα της θα ηταν σουπερ!
2019-07-16 Client: Cansever
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:2 hours
Meeting date:2019-07-16
Cost:TL 2300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Olağanüstü bir hatun! Kesinlikle denenmeli.Fotoğraflarda ne gördüysem karşıma o çıktı, ama ben hatunu kendim soymayı sevdiğim için giyimli ve makyajlı olmasını talep etmiştim.Gördüğümde adeta büyülendim karşımda tam bir leydi vardı boylu poslu endamlı ve çok güzel
İlandaki hatunun repertuarının gerçek olup olmadığını sordum ve bana hiçbir sınırı olmadığını söyledi. Bana da test etmek kalmıştı. Şunu söyleyebilirim; hayatımda hiç bu kadar zevk yaşamamıştım ve şu anda bile ayaklarım yerden kesilmiş vaziyette
İstanbul’dan ayrılmadan mutlaka tekrar gidicem, umarım uzun süre kalır.
2019-07-16 Client: Giorgosb
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-07-16
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Most passionate lady , dreamy eyes , silky soft skin Amazing soul , Please treat here with respect she deserve it , promise to meet hear again as soon as possible
2019-07-16 Client: Muratkaya79
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2018-06-11
Cost:TL 1100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ilk yorum yazan savasc dın dedıgı gırı bu kız basks bır ajansta gelmıstı ismi yine Irinaydı sanırım gecen sene bu kızda körpe ıdı genc ve kibar boyle kızlar ıyı oluyor bu sefer gıtmedım ama görmüşken yazayım dedim,kız mutlu sürekli gülen, sevısırken baya baya ınleyen vücut hatları kusursuz genc kibar narın bir kız gecen sene çok dolu ıdı ınat edip 1 hafta beklemıstım fırsat bulursam haftaya zıayret ederım,bu ajans bu hafta fena kızlar getırmıs hangi birine gıdıcegız
2019-07-16 Client: Muratkaya79
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:2 hours
Meeting date:2019-07-16
Cost:TL 2000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
sen neguzel kızsın öyle ya nasıl nasıl genc ve güzel en fazla 19 yasında super güzel bır kız bugun görüştüm besıktas dıyor ama kız bu sabah bostancıya gelmiş rızana gitse peşinden gıdım artık çok çok memnun kaldım servisleri çok ıyı can yakın sıcak ıcten ve çok çok zevkli 2 yas genclestım onun yanında çok masum ama kızıştığı zaman ıslandığı zaman butun dışılığını gösteriyor sutun gırı bebek gibi kız çok çok memun kaldım bayıldım sana
2019-07-16 Client: Chilen
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-07-16
Cost:TL 1500
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Uzun zamandır porno film izlemiş olmanın etkisiyle anal denemeye karar vermiş ve bu sitede gezinmeye başlamıştım, baktım Karina müthiş güzelliği ve poposu ile beni davet ediyor hemen randevumu ayarladım ve ekstra olarak analı da dahil ettim tabii, sonunda o daracık delikten içeriye katacaktım ve bana bu güzelliği Karina yaşatacaktı ☺️ kısa bir tanışma ve merhaba sonrası Karina çalışmaya başlamıştı bile, o nasıl bir saksodr anlatamam, dili dudağı göz teması ne varsa her şeyi kullanıyordu aletimi emerken. Sonrası ise o muhteşem göt önümde domalmış beni bekliyordu, ufaklıkla giriverdim ama ne girmek, müthiş bir duygu resmen ve çok hoşuma gitti. Bundan sonra götsüz yapamam gibi gözüküyor çünkü farklı bir kavrayışı var. Buluşma boyunca ara ara, pozisyon pozisyon devam ettik anal deneyimine ve çok da güzel unutulmaz bir saati geride bıraktık. Umarım tekrar ve tekrar gelir ülkemize bu güzellik. Teşekkürler Karina, yaşattıkların ve ben içindeyken gösterdiğin sabır için, yoksa o aleti herkes alamaz oradan :D başka buluşmalarda görüşmek üzere tatlım, aklıma geldin yine setleştim işte :)
2019-07-16 Client: Fatih50
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-07-15
Cost:TL 1100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Bir insan bir kız bu kadar ücret veriyorsa beklentisi de yüksek olur, kendisini kız arkadaşıyla beraber gibi hissetmek ve rahatlamak ister ve ben Kira ile görüştükten sonra verdiğim paraya hiç acımadım çünkü mutlu olmam için ne gerekiyorsa zevkle ve istekle yerine getirdi diyebilirim. Bir kere kız çok güzel, vücudu çok seksi ve yaklaşımı da çok sıcak aynı kız arkadaşınız gibi hemen yanınıza sokuluyor. Bir saat boyunca hayatımın en güzel seks deneyimini yaşattı, hotel de iyiydi ve girişi rahattı özetle benim için harika bir gündü diyebilirim.
2019-07-16 Client: poisonn
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:120 min
Meeting date:2019-07-11
Cost:TL 1300
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Beyler, Ilk defa yazıyorum. Çünkü sonuna kadar hakketigini düşünüyorum. Bakırköyde sahilde ki otelde gece 2 saat için birlikte olduk. Sohbeti çok iyiydi. Saat takıntısı yok. Aktif rol alıyor. Tamamiyle sizinle alakalı. Onu yonlendirirseniz isteğinizi alirsiniz diye düşünüyorum. En azından ben aradigimi buldum
Bir daha gidermiyim. Kesinlikle evet...
2019-07-16 Client: GENTLE
: 9.0
: 9.0
: 8.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-07-15
Cost:TL 1200
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Not that girl
arkadaşlar bu kıza bir kaç ay önce gitmiştim ama o sırada görüş yazamamıştım. Aslında outcall kızlardan çok haz etmiyorum. Otele git, oda tut, karının gelmesini bekle sonra odadan checkout yap, bir sürü iş ve 2 kat pahalıya mal oluyor. Ama kızı resimlerinden çok sıcak ve sempatik bulduğum için outcall görüşme zahmetine girdim ve alisamiyen civarında bir otel ayarladım. Gel gör ki kız resimlerden farklı bir hatun çıktı. Daha zayıf bir tip güzelce sayılır ama randevu aldığım kız değil. İncall görüşme olsa "bu sahtekarlık" deyip çıkardım ama odayı tutmuşuz bir kere. Kızın performansı harika seviyesinde değildi ama vasat üstüydü diyebilirim. şimdi bu sahte foto kullanımı ile ilgili bir şey söylemek istiyorum. Bazı ajanslar ilke olarak sahte foto kullanıyorlar (örn: çilek) ama bazıları gerçek foto ile başlayıp kız iyi yorumlar alıp iyi tutarsa, kızın dönüşünden sonra aynı profil üzerinden başka kız pazarlıyorlar. Siz de dümene gelerek ilk gidenlerin "fotolar gerçek" yorumlarına kanmış olabiliyorsunuz. uyanık olalım tongaya basmayalım.

2019-07-16 Client: kostis09
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Rhodes
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-07-12
Cost:€ 170
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Alex was very communicative and cute. She is wanting you to have a nice and good time, and that is all what matters! Was great spending time with you Alex!
Maybe see you again in the future! Your milkfabric wink
2019-07-16 Client: Vortexisback
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-07-15
Cost:TL 900
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Eveet. Bilenler bilir, sayfanın 5-6 yıllıklarındanız ama bir sebeple hesabı kapatmak, ortamdan uzaklaşmak gerekmiş, onlarca yorumu da silmek icap etmişti. Zaten sonrasında da sayfanın kalitesi yerle yeksan oldu, yorum yazmaya değer bir cevherle karşılaşamadık. DÜNE KADAR…

Karina sanki eski jenerasyondan kalma, eskinin adabıyla işini yapan, sana ve işine saygılı, o odada kimin mutlu olması gerektiğini iyi bilen, kibar bir hanımefendi. Son yıllarda aldığım en iyi hizmet, Arianna’yı, Tory’i, hatta ve hatta Vanessa’yı hatırlattı. PSE’den GFE’ye yumuşak yumuşak geçişler, hakkıyla blowjob, durmayan bir dil, durmayan eller, sürekli temas hali, sürekli bir çaba, muhteşem bir kalça, kaliteli iç çamaşırları, sürekli gülümseyen, seninle ilgilenen…. Mükemmel bir servis aldım beyler… Uzundur yüzümde gülümsemeyle çıkmıyordum o odadan. Çok tatmin edici. Kesinlikle tavsiye ederim.

Vesileyle son dönem 2 tecrübemizin de notunu buraya düşelim. Aynı ajanstan (ki ajansa da bi teşekkür edelim, kibar ve gayet hızlı organize oluyor) Monica ile de geçen hafta görüştük, hatta kızı gruba aldık, am o kadar çileye gıkını çıkarmadı, wink gayet yeterli bir hizmet verdi. Sonra doggylerden belaya gittim, dilli kaşar, azıcık acemiysen seni donunda sallar, ama kontrol edebilirsen eh işte ama maceraya gerek yok.

Sağlıcakla...
winked
2019-07-16 Client: bahattinb
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-07-05
Cost:TL 1100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
klavye elimdeyken 2 hafta önce gıttıgım Angel ıcınde bır kukcuk yazı yazayım. kız cok körpe cok genc tadı damagında kalır ya oyle hafıfı kızıl sarı arası ve bu cok fena kuku tuylerı bellı belırsız tertemız bembeyaz bır vucud cok körpe cok genc cok guzel yatakta ınlemelerı baya akılda kalıcı zevke gelınce hızlanması ve gozlerını kapayım usutunuzde gıdıp gelmesı sarılması gercekten unuttulmaz orallı ıslak ve uzun tutuyor. poposu cıkık vurdumu ses gelen cısten kısacası cok genc ve cok guzel bır vcud sızı beklıyor ıstanbula gıtmese tekrar gıderdım
2019-07-16 Client: bahattinb
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-07-14
Cost:TL 1100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
koca memeli Lola ile tanısın haha tit fuck için bulunmaz nimet süper hatun guler yuzlu ve isterik orala bayılıyor dondurma gıbı tutkulu yalıyor ve emıyor domalması muhtesem vucudu balık etlı kı bu sevısmek ıcın ıdeal kadın demektır sıska kızla sevısılmez kızın memelerı ıcın destan yazılır benım sevısmeyı en cok sevdıgım kadın tıpı kadın gıbı kadın super bır hatun genc guzel vucudu kusursur ve ısterık tit fuck meme arası sandıch yapın
2019-07-16 Client: sinboy
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Ioannina
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-07-15
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
winkNo1 is Sabrina, nothing else to say. Polite, smiling fire in bed and official Brazilian beauty. Will meet again and again! If you want one WOMAN in bed Sabrina is the right choice.
2019-07-15 Client: aquaman
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-07-15
Cost:TL 650
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Kira is just simply amazing, she beautiful, friendly, chatty, funny, professional, and has a body to die for! everything is relaxed and unrushed. She great at what she does and takes pride in presenting herself and her hotel room is very nice. I was treated like a king from the minute I set foot in her place, shower offered before and after. She is easily one of the best out there and is worth alot more than she charges. I will be back for more for sure, and Kira I promise I will visit you many times smile
2019-07-15 Client: pepermint13
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Rhodes
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-07-15
Cost:€ 170
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Alex was back to Rhodes again and , I would not miss her for nothing in this world. She is passionate and sexy, fresh and natural & her skin is smooth and silky. A real lady for great moments!
She is the Ferrari of all escorts in Greece .
See you soon baby!
2019-07-15 Client: Santo
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Nicosia
Meeting length:1 min
Meeting date:2019-07-15
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
love einai oti kalitero ! to kalitero mwro pou mporis na evris se auto to site ! einai san na eisai me tin filisou !love tha xanapw sigoura gia to axizi ! <3
2019-07-15 Client: Floare
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-07-13
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
If you want to have an amazing time with a woman that will satisfy your every dream then you should definitely pay a visit to this awesome lady.
She provides high-class services. Communication is excellent. Her beauty is equal to her intelligence. The photos are real 100% and she more beautiful in person. Her hotel room is comfortable and clean.
Best experience I had. I will visit again for sure. Highly recommended.Evellina????????
Escort comment:
Moro mou Esi!????????luludi(floare)thank you ????????i ll be waiting for you
2019-07-15 Client: Mparmpaslyk2
: 8.5
: 0.5
: 0.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-07-15
Cost:€ 160
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Δεν ξέρω τι να πρώτο θάψω... Ξυνή, παθητική μέχρι αηδιας βαριόταν την ζωή της. Κι όλες οι υπηρεσίες απαράδεκτες. Αλλά κορμάρα (αν και αρκετά γεματη περισσότερο απ' όσο φαίνεται σε κάποιες από τις φωτο) και το ωραιότερο δέρμα. Αλλά η συμπεριφορά της απαίσια. Μου φάγε και πέντε λεπτά και μου την είπε επειδή δεν τελείωνα. Αγενέστατη στην ουσία με έδιωξε πριν τελειώσει ο χρόνος. Μιλάμε τώρα η τύπισσα μιλούσε νευρικά και το στυλ "άντε να τελειώνουμε" ήταν παραπάνω από φανερό. Όχι €160 ούτε €20 δεν αξίζει. Θεωρώ καθήκον μου να προστατέψω τον ανδρικό πληθυσμό από τέτοιου είδους άτομα του χώρου. Λυπάμαι πολύ...
Escort comment:
The next time when you make me a fake comment please inform yourself what is my price for 1 hour , because it’s 200€ where all the service is inside . So I don’t know exactly who you are but I believe you must feel very bored and such pity soul to make a comment like this but thank you very much , it’s just proved that my account is not a fake ! Kisses to you
2019-07-15 Client: Tugrul1601
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-07-03
Cost:TL 950
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Flame gerçekten çok pozitif ve doğal bir kız çok samimi davranıyor ben 4 kere ziyaret ettim saçlarının rengi uzunluğu ve belinin inceliği en önemli fiziksel özellikleri ama benim şu ana kadar 1 numaramda yer alıyor.
Bu ajansla hiç sıkıntı yaşamadım ama Flame gibi bir kızdan sonra bazı kızların performansını beğenmedim ama en iyi ajans yinede bu.
Thankswink
2019-07-15 Client: Tugrul1601
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-05-06
Cost:TL 800
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Anna çok güzel bir kız slim kızlardan hoşlanıyorsanız doğru tercih zamana oynamıyor çok samimi daha önce 3 kere ziyaret ettim şimdi yine gelmesini bekliyorum
Thanks Anna wink
2019-07-15 Client: ilovesex
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Limassol
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-07-15
Cost:€ 150
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
My second time seeing Kate and she is absolutely amazing! Wonderful personality, such an amazing and beautiful smile what a sexy woman she is! I could not keep hands off of her, she is very active during sex and wants very much to please. Outstanding OWO just loved seeing her look at me while she did this. We talked for a bit before I left but she left me wanting more of her, she is all around great woman wonderful attitude I would love to see her again!
2019-07-15 Client: mustafa19
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-07-14
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Uzun zamandır bu kadar güzel bir kız görmemiştim. Kapıyı açar açmaz büyülendim çünkü gerçek hali çok daha seksi ve o anda üzerinde çok güzel ve çekici iç çamaşırları vardı. Üniversiteli bir çıtırı andırıyor, tam bir kaçamak hatunu, güzel yiyişiyor ve oralı istekle yapıyor, seks pozisyonlarına hakim, bir saatin hakkını en iyi şekilde verdi diyebilirim. Görüşmenin sonunda yüzümde mutlu bir gülümseme ile odadan ayrıldım. Yer Anadolu yakasında ve giriş çıkış oldukça rahat.
2019-07-15 Client: Thorgan
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Izmir
Meeting length:3 hours
Meeting date:2019-07-14
Cost:TL 2500
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Don't ask me why i'm writing too much about this special girl. She is different and i can write it again and again. She loves quality sex and knows how to make pleasure for her partner it is very important because we pay for that. Ivy feels your mood. She can relax you it is very important also. Everytime we try something new. I wanted to try her fetish sploshing. I took whipped cream, chocolate and some deserts. I rented room in her hotel and invited Ivy for 3 hours. It was funny experience. I tasted her pussy with chocolate it was so tasty. She licked and sucked my dick with cream i finished on her face. She sploshed my body with this cream... after fun we took shower together and i fucked her there again.
We spoke a little bit. After i fucked her on the table and in the bed. So bad that not all girls like Ivy.
Ivy, my sweetheart, wait me soon again.
2019-07-15 Client: Zac698
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Chania
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-07-14
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Firstly the girl is much better than the foto.. she has natural body .. very talkative and friendly. her bj must be one of a kind !!!! she is really hot !!!! (See u again...}
Escort comment:
Thanks dear. It was fun meeting you. Hope to see you soon dear again. Kisses
2019-07-15 Client: Adil44
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:2 hours
Meeting date:2019-07-14
Cost:TL 2000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Daha önce bukadar doğal bir görüşmem olmamıştı kız sanki beni tanıyor gibi rahat etmem için elinden geleni yaptı sürekli güldü ve inanılmaz bir servis verdi kız arkadaşımla sevişiyor ilgin hissettim bu yüzden 1 saat olan görüşmeyi ilk postadan. Sonra 2 saat yaptım gönül isterdiki bütün gece kalmak , servisleri süper ötesi siz istediğinizi yapın veya ona bırakın ilk iki postada ben yönlendirdim daha sonra bıraktım dümeni ona ve uçurdu beni bilinen nokta otel sıkıntı yok herşey mükemmeldi bayıldım bayıldım bayıldım
2019-07-15 Client: ericnap
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Limassol
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-07-15
Cost:€ 200
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Bonya is an all natural, petite girl, with a lot of experience and great skills. She will drive you crazy. One of the best girls I have ever tried from Safari. Thank you Bonya and thank you Safari for bringing these amazing ladies to Cyprus.
2019-07-15 Client: koutoulas
: 9.0
: 9.0
: 7.5
Meeting country:Greece
Meeting city:Heraklion
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-07-11
Cost:€ 130
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Πρώτη μου εμπειρία με escort, Πολύ όμορφη και καθαρή κοπέλα η φωτογραφίες την αδικούν, Από κοντά είναι καλύτερη!! Πρόθυμη για όλα με ωραία φιλιά και πολύ πάθος!! Είχαμε λίγο πρόβλημα συνεννόησης επειδή δεν μιλάω καλά Αγγλικά..
2019-07-15 Client: cem01
: 8.0
: 8.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-07-11
Cost:TL 850
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Resimlerinden daha güzel, samimi, İngilizce çok iyi ancak öpüşmüyor. Otel de fena değil, ajans başarılı idi.
Beatiful than picture, good pronunciation, good agency but no kissing
2019-07-15 Client: siyahpanter
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-07-15
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Kris'in güzelliğini bugün yaşadım, genç ve çok tatlı bir kız, bu işi severek yaptığı ve zevk aldığı her halinden belli çünkü buluşma sırasında en az benim kadar haz aldığına şahit oldum resmen. Kapıdan girer girmez sizi karşılaması, içeri buyur etmesi, iletişimi ve yaklaşımı ile bana kendimi çok özel hissettirdi diyebilirim. Normal şartlarda bu kızı sokakta görsem arkasından dakikalarca bakardım o derece güzel ve alımlı bir kız, yüzü, göğüsleri ve fiziği ile her erkeğin aklını başından alabilir.

Buluşma için hoteli beğendim çünkü giriş çıkış oldukça rahat hemen odaya geçebiliyorsunuz, güzel karşılamanın ardından güzel bir oral eşliğinde uçuşa geçiyorsunuz, o dil o dudaklar hala daha aklımda, seks sırasında ise kendiliğinde ıslanması, beni şu pozisyonda da becerir misin diye teklif etmesi bu işi daha da heyecanlı kılıyor yani bu işi para karşılığı değil sizi istediği ve arzuladığı için yapıyor ve muhteşem vücudu tüm pozisyonlara çok yakışıyor.

Bu arada ajans da çok hızlı çalışıyor, size ivedilikle bilgi veriyor ve hotele gitmek isterseniz dakikalar içinde her şeyi hazırlıyor ki ben çok memnun kaldım çıkışta hem güzelimize teşekkür ettim hem de ajansa bir teşekkür mesajı gönderdim. Soru işaretleri başlayan günümü müthiş bir deneyim ile şenlendirdim ve tatmin edilmiş olarak hotelden ayrıldım, bundan sonra bu hotelin önünden geçtiğim her seferinde bu güzelliği hatırlayacağım. Teşekkürler Kris
2019-07-15 Client: Gerçekçi
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-07-15
Cost:TL 650
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Kira ile buluşmadan önce profilinde baya zaman geçirdim diyebilirim, tek tek resimlerine baktım, videosunu izledim yani baya bir konsantre oldum sonra da bir baktım Kira ile buluşmak üzere hotele doğru yol alıyorum.

Kapıyı o seksi kız açınca gerçekten kendimden geçtim, insan bir an için inanmak istemiyor ama hayal ettiğim güzelikteki kız tam karşında duruyor ve seni seks yapmak üzere odaya davet ediyor. Özellikle karşılamanın çok seksi kıyafetler ile yapılması da daha kışkırtıcı oluyor diyebilirim. Bu arada hotel de merkezi bir konumda ve giriş çıkış oldukça rahat.

Genç ve çok seksi bir kız, vücudu resmen biblo bebek, göğüsler de bomba ama ben en çok kalçaları beğendim, öpmelere sevmelere doyamadım o güzel kalçaları, Kira'nın yüzü, vücudu her yeri gerçekten çok özel. Oralda müthiş bir arzu ve istek vardı, sekste de karşılıklı çok zevk aldık zaten en güzel yeri de burasıydı. Genç ve ateşli bir kızla geçirdiğim bu bir saati asla unutamam, şu ana kadar yaşadığım en ama en iyi deneyim gerçekten Kira'ydı... Tekrarını yaşayabilmek dileklerimle
2019-07-15 Client: profuck
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Netherlands
Meeting city:Amsterdam
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-07-14
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
As incredible as it may sound, Kamila is even prettier and sexier in person than in these photos... Absolutely lovely, sweet, funny and hot. A curious, bubbly, pretty young gem. I enjoyed every minute of my appointment, she certainly knows what she’s doing, has an alluring passion and unique routine which left me mesmerised, I booked one hour but I could have spent a whole weekend with her and not be bored as she has intelligence and humour along with the looks... Rest assured, you won’t be disappointed with Kamila!
2019-07-14 Client: ilovesex
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Limassol
Meeting length:45 min
Meeting date:2019-07-13
Cost:€ 150
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Had a wonderful time with Eva, she was super active throughout our entire time spent together. Amazing eyes and wonderful all natural breast!! Loved the school girl outfit she put on for me, it was such a turn on, she has amazing and fun personality and very good attitude. Very polite wonderful woman and yes she likes to be spanked nice and hard! I will definitely see her again for sure!
2019-07-14 Client: Chris23
: 9.0
: 10.0
: 9.5
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Nicosia
Meeting length:30 min
Meeting date:2019-07-14
Cost:€ 150
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
second time with eva and i have to say it was better than the last time.she is a very easygoing girl and very talkative,very funny as well.i thought i was with my girlfriend and fooling around.she really likes oral,to do and receive.i will surely visit her again
2019-07-14 Client: nocure
: 3.0
: 3.0
: 0.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Izmir
Meeting length:90 min
Meeting date:2019-07-13
Cost:TL 1200
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
90 dakika için anlaştık. Ağzını bıçak açmıyor. Mecbur kalmadıkça konuşmuyor. 90 dakikanın bitmesine 35 dk kala ilk defa boşaldım baktım giyinmiş. Dedim ki neden giyindin daha yapmayacak mıyız cevaben süre yetersiz dedi daha 35 dakika var. Dolandırıcı. Elinde sürekli telefon. Güzel bir kız ancak önermiyorum. Tek kız bu olsa gitmeyin.
Escort comment:
Çok garipsin. Kızın güzel olduğunu söylüyorsun ama 3’le skorluyorsun. Ayrıca, başlayana kadar 35dakika kaldığını yazmışsın ancak extraball için birden fazla kere yapıldığını da söylemişsin! Gerçekler şöyle ki ben telefonumla oynamadım, iki kere seks yaptık ve ilki 40 dakika sürdü. Sonradan anlaşıldı ki prezervatiflerden hoşlanmıyorsun. İkinci seferde otuzbir çekmeyi tercih eden sendin. Yani, prezervatif kullanmayı sevmiyorsan suç benim değil!
2019-07-14 Client: Maverikcan
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:120 min
Meeting date:2019-07-12
Cost:TL 2000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Oldukça güler yüzlü, nazik, kültürlü ve pozitif bir bayan, insanı rahatlatan bir havası var, ikramlarıyla ve pozitif davranışıyla hakkını gerçekten tam olarak veriyor. Sekste ise bir erkeğin tüm ihtiyaçlarını karşılar özellikte ve Maria ile gerçekten unutulmaz bir zaman geçirdim ve diğerlerinden kesinle çok farklı. Benzer kızların genel problemi olan zamana aşırı bağlılık, vaad edilenlerle gerçekler arasındaki hayal kırıklıkları, davranışsal sıkıntılar gibi konuları bu kız ile bir kez bile hissetmedim. Resimlerinden de anlaşılacağı üzere oldukça seksi bir kız. Klasik soru-cevap ile bitiriyorum; bir daha gider miyim? Cevap; her zaman ve hiç yanından ayrılmasam.
2019-07-14 Client: Roberto93
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-07-13
Cost:TL 1000
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Beautiful, romantic girl. Very amazing girl. She can keep up the conversation. I love so much. I will back more. I enjoyed spending time with her. Good sex, delicious lips.
2019-07-14 Client: Newton34
: 9.5
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-07-14
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Don't know
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
‘Sevgili Romali kardeslerim’ diye baslayan arkadasa selam olsun. Rosalinda ile guzel bir bulusma gerceklesti, bu iste Yeni sayilir ama yinede servisleri guzel ,Yorum yoktu biraz cekindim,yorum yazayim dedim. pridenin kizlari genelde iyi cikiyor.
She is beatuful and nice.
Thank you for all
2019-07-14 Client: Bingo Bingo
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:45 min
Meeting date:2019-07-14
Cost:TL 850
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Yine bir pride kızı ve yine olağanüstü bir buluşma.
Fotoğraflar gerçek, kız iyiniyetli ve güleryüzlü, kahkahalar atıyorduk bir ara,,

3 yıl önce de görüşmüştük. O görüşme de iyiydi ama bu olağanüstü geçti.

O zaman İngilizcesi biraz zayıftı, şimdi İngilizcesi de çok çok iyiydi. Kızla sohbet etmeyi sevdiğim için bu hoşuma gitti.

Yıllardır Pride kızları ile görüşürüm. Hepsi de çok iyiydi. Zaten bakarsanız genelde yorumlarım pride kızları için olmuştur.

Bu ajans giderse çok üzülürüm. Felicia gitmeden muhakkak görüşün.


2019-07-14 Client: Roben
: 9.0
: 10.0
: 8.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-07-13
Cost:TL 700
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Bu kızla rahatladım,güzel genç kız,büyük göğüsleri,yuvarlak ganimet sevdiğim gibi, masaja mükemmel, seks aktif, her şeyi sevdim, onun fotoğrafı, hile yok, her şey yolunda, otel klas, Iyi tatillerwink


This website is an advertising and information resource, and as such has no connection or liability with any of the sites or individuals mentioned here. We ONLY sell advertisment space, we are not an escorts agency, nor we are in any way involved in escorting or prostitution business. We take no responsibility for the content or actions of third party websites or individuals that you may access following links, email or phone contacts from this portal.


Back to Top