Leave a message about your tour with escort girl here

Reviews from: Girl name:
Search

Read all escort reviews


2019-01-19 Client: Romantik Adam
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-01-19
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Sarı meleğim Lilu'cum bu güzel yorumu yazıp, yazmamak arasında çok kaldım ama dayanamadım ve soluğu tekrar bu sitede aldım. Bugün bana hayatımın en güzel ve en özel gününü yaşattığın için teşekkür ederim. Şu ana kadar gördüğüm en güzel ve en seksi kadın sensin. O güzler, o dudaklar ve o seksi vücut hepsi ama hepsi çok özel çok güzeldi, bence bir erkeğin başına gelebilecek en güzel şeysin.
Ankara ziyaretimde beni benden aldım umarım ilerleyen günlerde veya haftalarda tekrar görüşebiliriz. İmkanım olsa senin gibi güzel bir kızla bir hafta tatile çıkmak isterdim çünkü seninleyken dakikalar ve saatler çok hızlı geçiyor. Bir sonraki görüşmeye kadar kendine çok iyi bak sarı meleğim, seni yine o en seksi yerinden müthiş kalçalarından öpüyorum love
2019-01-19 Client: Tyson
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Nicosia
Meeting length:45 min
Meeting date:2019-01-18
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Most important thing about our meeting was the connection. Apart from being insanely beautiful and sexy, she has the most amazing atitude, a warm smile and enjoyed every minute spent together as much as i did.

It would be an insult to go into details but if she is into you, you will have the most amazing sensual sex ever.


Thank you for a perfect meeting and i hope you visit cyprus again soon.

If you get a slap on the ass while walking outside you will know it was from me.

Take care..
2019-01-19 Client: leonard123
: 10.0
: 9.5
: 9.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-01-18
Cost:TL 700
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Ajansın kızları genelde iyi oluyor. Jina 20 li yaşların ortasında çok sevimli bir kız. Yüzünden gülücük hiç eksik olmuyor. Bildiğiniz aile kızlarından , fakat servisleri mükemmele yakın. Bu işe yeni başladığı için biraz yönlendirmek gerekiyor. Benim tercihim herzaman bu tür kızlardan yana olduğu için kendi adıma çok iyi bir seçim oldu.
2019-01-19 Client: johnqwez007
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Netherlands
Meeting city:Amsterdam
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-01-18
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Amazing!! Super sweet and what an amazing body... We took a bath with some sexy foreplay, continued on the bed and i finished earlier than I would have liked...she’s just too damn hot. Even gave me a massage afterwards. Wish i could have kept her all night.
2019-01-19 Client: profuck
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Netherlands
Meeting city:Amsterdam
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-01-18
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Spent an amazing hour with Amelie. She is so hot, even better than her pictures. She’s also a lovely person and actually really funny. Best of all she has that naughty glint in her eyes when she glances at you.
2019-01-19 Client: paulplay75
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Larnaca
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-01-18
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Μια πανύψηλη κοπέλα με μακριά πόδια και φοβερό στήθος, πολύ ενεργητική με πρωτοβουλίες και φωνούλες με πίπα άπαιχτη, στο σεξ είχε καλή συμμετοχή δεν βιάζεται καθόλου εκανε τα πάντα, δεν είπε όχι σε τίποτα. Πολύ φιλική και αισθησιακή με έκανε και αισθάνθηκα ότι ήταν η γκόμενα μου! Η κοπέλα τιμάει τα λεφτά της και κάνει ό,τι μπορεί για να περάσει καλά ο πελάτης, άψογη επαγγελματίας. θα τη συνιστούσα ανεπιφύλακτα για όποιον ψάχνει απελευθερωμένες στιγμές απόλαυσης!
2019-01-18 Client: grathineos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Thessaloniki
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-01-18
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
This womman was perfect with her sexy Secretary costumelovePerfect Anal hole ,with very sweat pussy love
Kouklara psili pou an tin dis sto dromo tha thelis na tis dwsis ta panta gia na tis ntov valiswink
Mounara mou You perfect ,i come again for surefellowYOU ARE THE BESTlove
2019-01-18 Client: kobrafuck
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-01-18
Cost:€ 0
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
She is just a phenomenal woman. Easily one of the sexiest women that I've met via this site. Her body is incredible and she's fun too.
Thank you.
2019-01-18 Client: jonsnow666
: 1.5
: 1.0
: 3.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:120 min
Meeting date:2019-01-17
Cost:TL 1500
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Full Photoshop
selamlar dün gece kamilla ile görüstüm, içeri girer girmez para sordu. görüntü fena değil. lakin kız sürekli çok büyük canım acıyor diyip durdu ve beni sürekli itti. öpüşmüyor ve pek dokunmanıza izin vermiyor. oral pek kötü. ingilizce 10 üzerinden 1-2 biliyor iletişim güç. paranıza yazık. başka bir kadın tercih etmediğim için pişmanımangry
2019-01-18 Client: Bursano
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:3 hours
Meeting date:2019-01-17
Cost:TL 3000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I didnt have the chance to meet Mila during her previous visits in Istanbul but having heard very good things about her I decided to meet her at my hotel... and I did not regret it... The girl is very very beautiful, with model-type body, pretty eyes and fucks fantastic! She is a real profesional, experienced, but with the right amount of GFE... BBJ great, wet and deep, all positions, (especially when she was on top) also great! Fantastic wet pussy, nice ass and beautiful posing!!! Her attitude is also important... she seemed really worry about me, her performanceshows that she respects what she does! She made me feel like i knew her for a long time...
2019-01-18 Client: thecontest
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:120 min
Meeting date:2019-01-18
Cost:TL 1600
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
i don't understand why this beauty has this few upvotes. she is great and puts in great effort to make you enjoy every minute of the date.
excellent from head to toe with beautiful long hair and delicious skin. oh, the kisses of hers, wow, just wow.
and don't skip chatting with her, she is good at that, too.
just go and have a date with Viki, she is something special.

a second visit? definitely.

Escort comment:
Thank you honey ! see you next time! Kisses
2019-01-18 Client: 19bjk03
: 8.0
: 9.0
: 9.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-01-14
Cost:TL 900
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Only one allowed
Photo:Full Photoshop
Merhabalar, otel S.. Otel girişte kimlik alınıyor ama herhangi bir kayıt yapılmıyor.oda numarası ve geldiğiniz kişinin ismini söyleyip ziyaretçi kartı alıyorsunuz, Problem çıkmadı. Ajans sorularıma gayet açıklayıcı cevaplar verdi ve o konudada da bir problem yaşamadım. Laura beyaz iç çamaşırlı fotoğraftaki görüntüsüne daha yakın ancak fotoğraflarda göründüğünden daha zayıf, zayıf bayanlardan hoşlananlar için tatmin edici olabilir fakat kalça falan malesef , göğüsler hoş..öpüşme eh işte.. bj güzel.. genel anlamda fena değil ama beklentim daha üst seviyede olduğundan dolayı sanırım çok memnun olduğumu söyleyemicem.. insani olarak kız anlayışlı saygılı ilgili ..
2019-01-18 Client: Mike
: 10.0
: 9.5
: 8.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-01-15
Cost:TL 1000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Merhaba arkadaşlar! Uzun süredir siteye üye olmama rağmen ilk defa bir kadın (Afet) hakkında yorum yapacağım. Tek kelime ile mükemmeldi. Beni karşılaması güler yüzlü ve sıcak davranışları beni çok rahat hissettirdi. Ayrıca o gözler... Çok güzel bir seans geçirdik. Şiddetle tavsiye ederim. Tekrar görüşmek üzere sevgili Diana love
2019-01-18 Client: Lee
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Nicosia
Meeting length:30 min
Meeting date:2019-01-18
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Today, I saw Zlata again, she is still so beautiful, her full chest, smooth skin people infatuation, she can meet all your needs, gentle and considerate I look forward to the next meeting;love
2019-01-18 Client: bahattinb
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Izmir
Meeting length:1 hours
Meeting date:2018-04-16
Cost:TL 800
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
she is like a dream, she was so hot, so beautiful, so nasty and so naughty... everything was perfect, thank you for that nice date margo. I m still dreaming about you and what you done to me ;)
bu kız tam kız arkadas modunda cıkardıgı sesler ve aldıgı zevk sızı sızden alıyor tam anlamıyla sevısmeyı sızle yasıyor. sevısırken baska bırı oluyor.
2019-01-18 Client: bahattinb
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2018-10-16
Cost:TL 800
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
She is very nice, talkive and beatiful girl, and she is amazing.. I admired this girl.
She is vey clean and sexy.she tried to do eveything for live me great times
Thanks Yana
Daha öncede 2 defa ziyaret ettiğim bildiğim bir kız herzman gidilir
2019-01-18 Client: bahattinb
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-01-17
Cost:TL 800
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
When I entered the room, I was all impressed because of her beauty and her dress. She was wearing exactly what I requested from her!!!
I regret I stayed only 1 hour with her...
She was one of the best experience I had with an escort, and I will definetely see her next time she come to my city...
And this it will be longer .resimlerden çok daha güzel bir bayan. Şirin bir yüzü var ama yatakta sizi kesinlikle rahatlatacak performansa sahip. Birçok kere gidilebilecek bir hatun.
Thanks for the agency too
2019-01-18 Client: tankut26
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-01-17
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Belki aranızda bilenler var bir film vardı. Bu ikiliye dikkat diye Banu Alkan ve Serpil Cakmakli bu filmi seyrederken ne dusunduysem aynısını bu muhteşem bayanlarla gerçekleştirdim. Birbirlerini tamamliyorlar vücut tipleri farklı bir ona bir öbürüne uzun zamandır en iyi performansımı sergiledim ben bile şaşıyorum rocco gibiydim kendimi öyle hissettirdikleri için teşekkürler kızlar en kisa zamanda tekrar diyorum.kesinlikle tavsiye.
2019-01-17 Client: steel
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-01-17
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Seks hayatıma bir süre ara vermiş ve bunun hasretiyle bugün siteye girmiştim, profilleri gezerken Serena'nın profiline takıldım, hemen ajansa bir mesaj döşendim ve isteklerimi anlattım, dakikalar içinde Serena'nın amatör çekim resimleri ve tüm detaylar telefonuma gelmişti.
Hemen hotele doğru yola çıktım ve kapıyı tüm güzelliği ile Serena açtı. A'dan Z'ye güzel bir kız ve vücut hatları ile beni büyüledi özellikle poposu çok güzeldi. Bu güzelliğe yarım saatte doymak mümkün değil bu yüzden süreyi bir saate uzattım ve bu keyfi daha da güzel kıldım.
Ödenen ücretin içinde bu güzellik ile geçiriken süre, hotel odası, duş ve temiz havlu da dahil. Yani tüm bunları ben organize etmeye çalışsam zaten olayın maliyeti de büyümüş olurdu bu yüzden ücretin makul olduğunu düşünüyorum. Bir de ne demişler önemli olan ruh güzelliği değil Rus güzelliği :) bu ecnebiler seksin tüm inceliklerini biliyorlar.
2019-01-17 Client: Deanbig
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-01-17
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Μια γυναίκα προσχαρη ευγενική και πάρα μα πάρα πολύ σέξυ...συνδυάζει το σέξυ με την κομψότητα με έναν μοναδικό τρόπο...στο κρεβάτι κάνει ολα όσα χρειάζεται για να σε απογειώσει και στο σεξ και στα προκαταρκτικα και με τρομερά εσωρουχα...πολύ φιλική και με πολλά γλωσσοφιλα...Θα την ξαναπροτιμησω σίγουρα...
2019-01-17 Client: adonisfootlong
: 1.0
: 3.0
: 0.5
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Nicosia
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-01-17
Cost:€ 100
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Not that girl
not worth it. she has 4 phones. passive. avoid !! bad experience. she can wait to send you out. don't have more to add other than she seems her only worry is to send you out as soon as possible.
2019-01-17 Client: davidyu
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Nicosia
Meeting length:30 min
Meeting date:2019-01-17
Cost:€ 100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Alexandra is a young respectable Greek lady living around the Hilton area. I fixed an appointment and she was very punctual waiting for me on time we have agreed upon.
Her flat is easily accessible with private parking, very clean and tidy. After ringing her bell she opened wearing sexy lingerie kissed me as if she knew me from before. We had a short chat, and she gave me a fresh and clean towel to take a shower.

In bed she was hot like fire. A true goddess! She enjoyed the session as much as her customer. She never said no to what I have asked. In all respects this lady is worth to visit and highly recommended.

Alexandra agapi mou. Thanks for the wonderful time we have spent together. For sure I will visit u again and again, and can't wait fixing our next appointment.

Filakia lovelove
Escort comment:
Ευχαριστώ παρά πολύ αγάπη μου!!!Θα χαρώ πολύ να σε ξαναδώ!!!!Φιλάκια πολλά!!! Χχχχ
2019-01-17 Client: casperalper
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-01-16
Cost:TL 800
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Nasıl güzel nasıl güzel bir vücûd beyler yeni favorim olga ile tanısın bebek gibi bir vücûd lezzetli memeler komik kız mutlu ve sizi mutlu ediyor çok detaya gerek yok mis kokulu şahane bir hatun yeni. bir ajans çok ilgili dakik ve çok iyi servis veriyor kızda ajansta yeni ilk ben yazıyorum kesin tavsiye ediyorum yumuşacık bir ten ve gencecik bir vücûd çok. Çok iyi bir saat değilde bütün. Bir gün geçirmek gerekli kaçırmayın çok kalmaz böylesi kızlar
2019-01-17 Client: savasc
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-01-12
Cost:€ 800
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Gecen cumartesi yine başkanın otelinde tavsiye uzerine gıttıgım Hikmet e tesekkurler hatun cok ıyı memelerı kocaman ve armut kıvamlı cok severım bu kızda fantezı servısı ust sevıyede ateslı bır ıc camasır ıle karsılamasını ıstedım ve kırmızı olan kombınezon jartıyerlı takım ıle karsıladı ayakta bya opusme dus geldık bazen ayakta oral severım dızlerının ustune arada yukarı bakar devam mı tamam dıye ılk ıcın tamam tabıkıde neyse Samantada aynı rutın devam edıyor tabı ılkkı mısyoner ıkıncı doggy ama samnata ıle yandan yatarak doggyde memelerınıe sınırsız erısımmım oldu kocam meelerını uzun uzun elleedım. at gıbı kız sorunsuz cok zzevklı bır bulusmyadı. bayadır yazmamıstım son 2 gorusmemeıde sızler ıcın yazdım. 2 kızda gayet ıyı ve yep yenı kızlar
2019-01-17 Client: savasc
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-01-16
Cost:TL 800
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
yeni kız görünce dayanamam biliyorusunuz ve sizin için bu kızı denemeye karar verdim :O öncelıkle ten rengı muthıc gunes gormemıs bembeyaz nasıl bır guzellık anlatatmam purususuz ve yumusacık yataktam cıkmamk ıstemedım 2 saatç kız cok guzel tertemız ve cok genc poposu dısarda cok tahrık edıcı guler yuzlu eglencelı bır kız yaptıgı ısten zevk alıyor ve eglendırıyorö baya keyıflıydı dans ettı yerınde duramadı ben 40 yasındayım ben bıle dans ettım dusunun servıslerı karsılaması oda duzenı bunlar sıkınsıtısız ve ozenlı ama o sabhalıgı cıkardı ve ben o pepmpe pembe meme ucları gordum ve dedım dogru tercıhcok tatlı youtubetan musıc actı benı ıttı yataga surunerek geldı ısırdı felan oralıda efsane arada dıl asagılara gıdıyor haha her yola gelıyor sız yonlendırırsenızde herseyı ona bıraksanızda olurben oralı kısa tuturaım ılk seferde bıraz guzel memelere vakıt ayırırım en az 10 dakka kız bıraz delırır sonra mısyonerle ılkını bıtırdım ıkıncı sefer zaten uzun oldugu ıcın oralın dıbını ve zevkını 2.seferde sonuna kadar kullandım sonra doggde bagırta bagırta kokledımç super bır bulusmaydı sız degerlı dostlara duyurulur kız 10 numara super sakın kacırmayın son zamanların en ıyı bulusmasıydı bu kızı bır yere yazın buyuk harflerle yazın ben cumartesıye yıne randevumu aldım sabahtan gıdıcem rahat rahat. otel baskanın otel sıkıntısız gırıs cıkıs. paranızın hakkını verıyorwinkedwinkedwinkedwinkedwinked
2019-01-17 Client: panzer34
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-01-17
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Arkadaşlar sistem şöyle işliyor. Ajansa mesaj atıyorsunuz, kızın varsa amatör çekim resimlerini istiyorsunuz ve tam olarak odada kiminle karşılaşacağınızı da görmüş oluyorsunuz. Ben de öyle yaptım önce fiyatı teyit ettik, resimlere baktım ve dedim ki tamam geliyorum.

Hotele vardığımda, kapıyı Kisa açtı, çok seksi iç çamaşırları giymiş, kokularını sıkmış beni bekliyormuş. Hemen atladım içeri, duştu hazırlıktı falan derken kendimi Kisa'ya teslim ettim ve Rus afet ile altmış dakika boyunca aman sabahlar olmasın modunda zevkin dibine dibine vurdum. Meraklısı olanlar varsa ekstra karşılığı anal da yapıyormuş ama ben denemedim. Uygun fiyat, hotel ücretinin dahil olması, gfe tadında harika bir seks deneyimi ile buluşma güzel geçti ve görev başarıyla tamamlandı. Darısı diğer eskortların başına fellow
2019-01-17 Client: tesori
: 9.5
: 9.5
: 9.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-01-17
Cost:TL 850
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Jizel, 24 yaşında güzel, genç ve seksi bir kız. Bu işi severek ve zevk alarak yaptığı her halinden belli çünkü geçirdiğimiz bir saat boyunca kendimi kız arkadaşımla gibi hissettim.

Güzel bir ön sevişme ile başlayan buluşmamız, harika bir oral performansı ile devam etti ve sonrasında o seksi kıyafetlerin ardındaki muhteşem güzelliği yaşama fırsatı buldum, yavaş yavaş soydum Jizel'i, elbiselerini çıkardıkça o muhteşem güzellik ortaya çıkmaya başladı yavaş yavaş, sonrada seksin tüm hazlarını değişik pozisyonlarda yaşadık.

Bana harika bir deneyim sunan bu güzellik ile tekrar ve tekrar buluşmak isterim.
2019-01-17 Client: sekssiz-olmaz
: 9.5
: 9.5
: 9.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-01-17
Cost:TL 850
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Kadın dediğin biraz dolgun olacak, ele avuca gelecek diyenlerdenseniz benim gibi Gwen'i tercih edebilirsiniz. Hem güzelliği hem de dolgun vücut hatları ile gerçekten çok özel bir kadın. Göğüsleri ve kalçalar hakkını veriyor, müthiş bir kavrayış duygusu sunuyor.

Anadolu yakasındaki hotel odasında buluşma imkanı buldum, giriş çıkış oldukça rahat, odada duş havlu her şey mevcut.

Bir saat boyunca profilinde yazan tüm servisleri hem zevk alarak hem de Gwen'i inleterek yaşadım diyebilirim. Zevkin doruklarda olduğu unutulmaz bir görüşmeydi. En güzel yerlerinden öpüyorum seni Gwencim
2019-01-17 Client: exsaint
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:120 min
Meeting date:2019-01-16
Cost:TL 1400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Bostancı Klasik otel
Kız Melek kısa boylu çıtı pıtı bişey sikmeye kıyamadım desem yeridir
Normalde PSE tarzını severim ve öyle takılırım ama valla kızı inciticem diye
otokontrole geçtim ama şikayet edemem . Kişilik on numara , ingilizce idare edecek kadar var
fizik yıkılıyor barbi bebek gibi
velasıl kelam GFE tarzı sevmesemde bikaç yol daha giderim bu kıza farklı bir iksiri var
Böyle kızlar türkiye gelmiş bu işi yaparken koca götlü Türk karılarıda kaprisi ile beynimizi sikiyor ben ona yanarım
Ben böyle şansı sikeyim yanlış ülkede doğdum

Few word in English
What an Angel. She is realy good for GFE.
2019-01-16 Client: Panther_X
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Greece
Meeting city:Athens
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-01-12
Cost:€ 170
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
Φοβερή κοπέλα - το ευχαριστήθηκα. Ωραίο κορμί και μεγάλη προθυμία να προσφέρει απόλαυση !

2019-01-16 Client: montaigne
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:120 min
Meeting date:2019-01-08
Cost:TL 2000
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Helen süredir geliyormuş İstanbula, bize tanışmak yeni nasip oldu ama daha önce tanışmadığımıza pişman oldum. Kız independent çalışıyor direkt onunla muhattap oluyorsunuz. Fotolar gerçek, kendi doğal fotoğraflarını koymuş profiline, ben yine alışkanlık bir teyit fotosu istedim saolsun kırmadı beni. Otel bilindik adres, giriş çıkış sorunsuz, oda düzenli temiz havlu mevcut. Helen'in İngilizcesi iyi sohbeti de oldukça keyifli. Kapıdan girdiğim andan itibaren ilgisini bir an üzerimden eksik etmedi, telefonla vakit geçirmiyor zamana oynamıyor, sizi aceleye getirmeye çalışmıyor. 30dk diye sözleşmiştik baktım elektiriğimiz tuttu 2 saate uzattım görüşmeyi. Servislere gelecek olursak kız efsane, 2 saat boyunca liseli aşıklar gibi seviştik, tam bir kız arkadaş deneyimi. Helen sexi çok seviyor, bu siteden kim bilir kaç görüşme yaptım Helen ilk görüşmeden vazgeçilmezler arasında yerini aldı. Tekrar görüşmeyi dört gözle bekliyorum, şiddetle tavsiye edilir.
Mekanik duygusuz kaçamaklardan ve kötü servislerden sıkılan arkadaşlar kaçırmasın.

---

Honey I'm glad I got the chance to meet you
Thank you for your love and affection
Hope to see you again soon.

2019-01-16 Client: HH
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-01-16
Cost:TL 750
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Wow, This is as close to perfect as it comes. She is gorgeous with a nice attitude and enjoys her time with you. What else can anyone ask for. She is definitely one of the best ones I have seen over the last couple of years.
2019-01-16 Client: ereksiyon
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-01-16
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Jina, kızıl ateş, muhteşem vücutlu bir bebek, seksi hatlarında kaybolduğum büyük atlas. Jina bugün beni resmen bir şaire çevirdi, bir saat boyunca kendisiyle Türkçe ve ingilizce karışık tüm güzel kelimelerimi tükettim.

22 yaşındaki bu güzelle, bu afetle gerçekten unutulmaz dakikalar yaşadım. İpeksi teni, kokusu, güzelliği, istekli seks yapması, kısacası her şeyiyle bir afet-i devran. Umarım ilerleyen tarihlerde kendisini tekrar görme imkanı yakalarım.

Resimlerinin %100 gerçek olduğunu belirtmeliyim ayrıca ajans da çok başarılı ve işini çok iyi yapıyor. Teşekkürler am
2019-01-16 Client: black-eagle
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-01-16
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
This is my first review , I only joined up now to leave one because Bela is something special.

I had a wonderful time, I really enjoyed her company but also the conversation. She is so beautiful and beneath that beauty she is extremely intelligent , deep thinking and kind hearted. I found this most attractive. Her eyes just drew me in, mesmerising!

There is nothing I can say that hasn't already been said before so I'll just say thank you for a beautiful moment Bela.
2019-01-16 Client: boğa-tr
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-01-16
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
İki tane güzelin arasına karışmak, aynı anda iki dudağa, iki vajinaya ve dört göğüse sahip olmak gerçekten müthiş bir duyguymuş. Bir süre onunla yaşıyorsun güzellikleri sonra da diğerine geçiyorsun, ikisine birden emirler veriyorsun ve yerine getiriyorlar, Kris ve Nata ile bugün yaşadıklarımız gerçekten unutulmazdı. Her insanın hayatında en az bir kere duo deneyimi yaşaması gerekir diye düşünüyorum, özellikle kızların önümde diz çöktüğü ve ikisinin de bana oral yaptığı sahne efsaneydi, gözlerimi kapatınca bile onları önümde hala hayal edebiliyorum. Yaşattıkları tüm güzellikler için kızlara teşekkür ederim. Tekrar bu güzelliği yaşayabilmek dileklerimle.
2019-01-16 Client: aquarius
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Ankara
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-01-16
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Bu genç, bu narin, bu elit kız ile yani Bela ile bugün görüştüm. Fotoğrafları %100 gerçek ve gerçek hali ise çok daha gerçek smile zarif ve çok tatlı olduğu için aman bir saatler bitmesin, bu anın sonu gelmesin diyerek tadını çıkardım ama her güzel şey gibi Bela ile yaşadıklarımın da bir sonu oldu tabii. Bir saatte doyamadığım için ileri tarihlerde tekrar ziyaret etmeyi planlıyorum love yine de günün sonunda insan keşke böyle bir kız arkadaşım olsaydı diyor request baya baya kapıldım güzelliğine ve zerafetine. Ajans da mesajlarıma hızlı geri dönüş yaparak ve beni hotele yönlendirerek yardımcı oldu. Bir saatlik süre, inanılmaz bir güzellik ve unutulmaz bir performans. İşte size Bela fellow
2019-01-16 Client: tomeas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Nicosia
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-01-15
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Silikone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
love SuperSexy with not any complex, yesterday i had 1hour meating and i stay very happy from her...
love she wair the cleaner custom as i ask and high heels. After first Round change custom againwink
During the meeting we play with toys.(she love it she get more horny with them)..
I Recomended for Very Active sex lovers, who love sex gamesamlove
Escort comment:
Thank you for your feed back)
2019-01-16 Client: GENTLE
: 9.5
: 9.5
: 9.0
Meeting country:Turkey
Meeting city:Istanbul
Meeting length:60 min
Meeting date:2019-01-16
Cost:TL 1000
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
arkadaşlar merhaba, bu ikinci yorumum yayınlanır mı bilmiyorum ama gentle olarak adımın üzerine tıklayın ve bunca yıl attığım yorumlara ve verdiğim puanlara bakınız. sonrada bu kıza yorum yazmış diğer reklamcı arkadaşların adına tıklayarak yazdıkları tüm yorumlara bakınız. kimin harbi kimin satılık reklamcı olduğunu göreceksiniz. biraz aklı olan kolaylıkla anlayabilir. bu kız sahte resim kullanıyor, türkçe konuşabilen biriside sahte hesaplar açıp iltifatlı yorumlar yazıyor. durum nitelikli dolandırıcılık sayılır. anlaşıldı umarım nokta
2019-01-16 Client: Maxcock
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Limassol
Meeting length:15 min
Meeting date:2019-01-15
Cost:€ 50
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
Just perfect!!!! The girl was fire!! Very young her breast was lovely she have very tight pussy and to be honest i will like to try her ass maybe next time baby. She is very hot and she make everything to satisfy your dream with her!! I hope you stay longer to limassol. Thanks baby i visit you again and sure for more time. kiss you.????????
2019-01-15 Client: JanZeeman
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Meeting country:Cyprus
Meeting city:Limassol
Meeting length:1 hours
Meeting date:2019-01-15
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Lovely lady with perfect body. Speaker very limited english, which is not a big problem. I had a really nice time with a voor GFE. Hope to see her again soon.

Back to Top